Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Kolík análny Blush PERFORMANCE PLUS DRIVE BUTT PLUG

Kolík análny Blush PERFORMANCE PLUS DRIVE BUTT PLUG

Vodotesný análny kolík Blush PERFORMANCE PLUS DRIVE BUTT PLUG na diaľkové ovládanie z hodvábneho silikónu. 10 vibračných režimov a stimulačné rotujúce guličky.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Užite si božské análne hry. Zažite skvelé a zmyselné pocity s týmto análnym kolíkom Blush PERFORMANCE PLUS DRIVE BUTT PLUG v sexi čiernej farbe. Je vyrobený zo zamatovo hebkého lekárskeho silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a bude vás jemne láskať. Jeho príjemne ergonomicky tvarované telo s postupným rozširovaním a jemnou textúrou na povrchu vám zaistí úžasnú análnu zábavu a jednoduchší vstup. Má naozaj tichý ale veľmi výkonný motor, ktorý ovláda 10 vibračných a pulzačných režimov a v tesnej blízkosti základne má rotujúce stimulačné guličky, ktoré budú dráždiť nervové zakončenia vášho análku. Jeho ďalšou prednosťou je, že celé jeho telo krúži, takže v okamihu, keď kolíček zavediete, skvelo vyplní análny priestor a krúživé pohyby s vibráciami vzrušia všetky vaše erotogénne zóny. Diaľkové ovládanie s dosahom okolo 30 metrov ponúka možnosť nechať seba alebo partnera ovládať presne to, čo cítite. Vrátane ovládača je kolíček vodotesný podľa IPX7, čo je skvelá príležitosť vyskúšať aj mokré potešenie v sprche či v bazéne. Vďaka tomu je tiež ľahká jeho údržba. Magnetickým USB káblom nabijete kolíček aj diaľkové ovládanie, takže vám odpadne starosť o nakupovaní batérií.
Nič vám nebráni prežiť ničím nerušené sólo alebo partnerské hrátky. Trúfate si na intenzívne orgazmy s týmto kolíčkom?

Jednoduché ovládanie zvládne každý. Podržte tlačidlo vo spodku základne po dobu 3 sekúnd. Rozsvieti sa LED indikátor a kolíček je pripravený na použitie. Krátkymi stlačeniami tlačidla meníte režimy vibrácií v intuitívnom spojení s rotáciou tela aj guličiek. Pre presnejšie nastavenie rýchlosti rotácie a guličiek nezávisle na vibráciách použite diaľkové ovládanie. Krátkym stlačením tlačidla power zapnete ovládač, čo vám tiež ukáže LED dióda na ovládači. Môžete spustiť samostatnú rotáciu tlačidlami + a - a meniť ich rýchlosť a tiež samostatne tlačidlami <a> spúšťať a meniť vibračné režimy. Kombináciou oboch možností si môžete nastaviť vibrácie aj rotácia presne, ako potrebujete. Krátkym stlačením tlačidla power na ovládači pozastavíte funkcie kolíka a ovládač sa vypne. Vypnutie kolíka vykonajte podržaním tlačidla na základni na dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať kolík análny Blush PERFORMANCE PLUS DRIVE BUTT PLUG:

  • sympatický vibračný análny kolík na diaľkové ovládanie
  • zamatovo hebký kvalitný silikón
  • rotačné stimulujúce guličky na tele s krúživými pohybmi
  • silný a diskrétny motor ponúka 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • 5 možností nastavenia rýchlosti rotácie
  • vodotesný podľa IPX7 vrátanie ovládača
  • diaľkové ovládanie s dosahom okolo 30 metrov
  • kolík aj ovládač je nabíjateľný pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • jednoduché intuitívne ovládanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 14 cm, použiteľná dĺžka 11,5 cm, šírka základny 6,3 cm, priemer 3,4 cm, výška ovládača 7 cm, šírka ovládača 4 cm, hĺbka ovládača 1,9 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: iba lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Napájanie:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Rozmery:
Celková dĺžka:
10,00 cm
Priemer:
3,80 cm
Zaradenie do kategórií