ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Kolík análny Dream Toys CHEEKY LOVE WIRELESS REMOTE PLUG

Kolík análny Dream Toys CHEEKY LOVE WIRELESS REMOTE PLUG

Silikónový análny kolík Dream Toys CHEEKY LOVE WIRELESS REMOTE PLUG je vodeodolný a má 10 vibračných a pulzačných režimov a možnosť diaľkového ovládania.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Užite si svoje análne hrátky naplno a oddajte sa tomuto skvelému análnemu kolíku Dream Toys CHEEKY LOVE WIRELESS REMOTE PLUG v čiernej farbe. Tento kolíček má pevné telo a je z veľmi jemného a hladkého silikónu, ktorý je príjemný na dotyk a so zamatovou nežnosťou sa postará o luxusné pocity. Spolu so svojou úzkou a veľmi postupne rozširujúcou sa špičkou uľahčuje penetráciu a v spojení s kvalitným lubrikantom je tak vhodný pre skúsenejších užívateľov. Dokonalú rozkoš spôsobí jeho zaplnení v kombinácii s extrémne výkonným a tichým motorom, ktorý vám ponúkne 10 super silných vibračných a pulzačných režimov. Stimuláciu takto intenzívnymi vibráciami si zamilujete a ucítite ich až v končekoch prstov. S týmto kolíkom budete mať úplný komfort, pretože ho môžete ovládať aj pomocou diaľkového ovládača s dosahom až 10 metrov, čo podporí aj zaujímavé vzrušujúce párové hrátky. Ovládač z odolného ABS plastu s hodvábnym povrchom poháňa 1 x CR2032 batéria, ktorá je súčasťou balenia. Análny kolík je vodeodolný podľa certifikátu IPX6, takže si ho môžete užiť aj v sprche a dobíja sa pohodlne pomocou priloženého USB kábla.
Nebojte sa vyskúšať toto análne potešenie a užite si nové pocity, ktoré môžete ovládať vy, alebo váš partner.

Ovládanie je úplne jednoduché. Podržte tlačidlo na základni po dobu 3 sekúnd. Privíta vás LED dióda a kolík sa uvedie do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla meníte režimy vibrácií. Pre vypnutie opäť podržte tlačidlo po dobu 3 sekúnd. Pre možnosť diaľkového ovládania uveďte kolík do pohotovostného režimu. Krátkymi stlačeniami ovládača zapnete a meníte režimy vibrácií. Podržte tlačidlo na ovládači po dobu 3 sekúnd a vibrácie sa pozastavia. Pre úplné vypnutie je potrebné kolík vypnúť jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať kolík análny Dream Toys CHEEKY LOVE WIRELESS REMOTE PLUG:

  • pevná análna zátka s úzkou špičkou vhodná aj pre začiatočníkov
  • neuveriteľne tichý a super výkonný motor
  • postupne rozširujúce sa telo skvelo vyplní análny priestor
  • kvalitný a zamatovo hebký silikón
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • diaľkové ovládanie s dosahom až 10 metrov
  • odolný proti vode podľa IPX6
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 12,7 cm, použiteľná dĺžka 11 cm, priemer 3,7 cm, dĺžka ovládača 7,5 cm, šírka ovládača 3,8 cm, hĺbka ovládača 2,7 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Prevedenie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
12,70 cm
Použiteľná dĺžka:
11,00 cm
Priemer:
3,70 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 12,7 cm, použiteľná dĺžka 11 cm, priemer 3,7 cm, dĺžka ovládača 7,5 cm, šírka ovládača 3,8 cm, hĺbka ovládača 2,7 cm