Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Kolík análny La Gemmes AMETHYST

Kolík análny La Gemmes AMETHYST

Jedinečný análny kolík La Gemmes s prírodným minerálnym kameňom. Hladký kvalitný kov ozdobený ametystom zaháňa negatívne emócie a odstraňuje stres.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Veríte na prírodnú silu a energiu získanú z minerálnych kameňov? Kúpte si túto unikátnu erotickú pomôcku a čerpajte nekonečné podporné vlastnosti čistej prírody. Unikátny análny kolík La Gemmes v neuveriteľne elegantnom dizajne vám ponúka mimoriadne potešenie a dokonalé ručné spracovanie. Pevné telo v tvare kvapky z kvalitného kovového materiálu má lesklý a hladký povrch a jeho špička je úzka, aby uľahčila penetráciu. Veľkosťou je určený skôr pokročilejším užívateľom. Guľatá bezpečnostná základňa disponuje skvostným fenomenálnym drahokamom z ametystu. Hladký leštený povrch báječne ozdobí váš zadoček a vy si vychutnáte nielen úžasné análne hry, ale aj dokonalú pohodu.
Ametyst je mocný kameň s obrovskou ochrannou silou. Zaháňa negatívne emócie, stres aj zlobu. Pomáha sústredeniu a dodáva optimizmus do života. Posilňuje lásku a vernosť. Jeho harmonické účinky zmierňujú bolesti hlavy a pozitívne pôsobia na žalúdok a črevá. Ku všetkému napomáha liečiť podliatiny a opuchy.
Aby ste si svoje zážitky užili vrátane wellness kúry, vyskúšajte ho aj v sprche alebo vo vani, pretože je vodotesný. Vďaka tomu bude perfektný aj pre teplotné hrátky. Stačí ho pod vodou nahriať či nachladit. Unisex prevedenie urobí radosť mužom aj ženám.
Prepojte harmonickú energiu ametystu s uvoľňujúcimi pocitmi intímneho charakteru a doprajte si fenomenálnu auru vedúcu k báječným orgazmom.
Upozornenie: Minerál je prírodný surový kameň, ktorý sa môže líšiť farbou aj drobnými nedokonalosťami. Tiež absorbuje energiu, preto sa môže stať, že praskne, čo je normálny jav. Pri manipulácii a skladovaní dbajte na zvýšenú opatrnosť, pretože je náchylný na otrasy. Pred každým použitím skontrolujte, že je neporušený.


V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Najlepšie vyhľadajte iba prírodné lubrikanty. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať kolík análny La Gemmes AMETHYST:

  • fantastický kolíček s pravým minerálnym kameňom pre dokonalé análne uspokojenie
  • kvalitný kovový materiál s hladkým povrchom
  • manuálne spracovaný leštený ametyst
  • ideálny pre teplotné hrátky
  • unisex prevedenie poteší mužov aj ženy
  • energia drahokamu má mnoho pozitívnych vlastností
  • vodotesný pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: strieborná, fialová
Materiál: kov, ametyst
Rozmery: celková dĺžka 8,5 cm, použiteľná dĺžka 7 cm, priemer tela 3,4 cm, priemer kameňa 2,7 cm
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre