ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Kolík análny LELO EARL strieborný

Kolík análny LELO EARL strieborný

Luxusný análny kolík z leštenej nerezovej ocele s úzkou špičkou. Manžetové gombíky v rovnakom štýle sú súčasťou elegantného darčekového balenia.
Farba:
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milujete análne hrátky a chcete ich posunúť na novú úroveň? Pokiaľ hľadáte v erotickej pomôcke synonymum pre eleganciu a luxus a hľadáte ideálny a výnimočný darček, aký nemá len tak hocikto, potom sa zamerajte na tento análny kolík LELO EARL, ktorý bude skvostom a ozdobou nielen pánskeho zadočku. Bol špeciálne vyvinutý pre skutočných gentlemanov. Dopraje vám nežné pohladenie lešteného kovu a dokáže spôsobiť neskutočne slastné okamihy. Je vyrobený z nerezovej ocele prvotriednej špičkovej kvality, ktorá je nezávadná pre ľudskú pokožku a dodá vašim nespútaným okamihom dokonalý štýl. Tento materiál je taktiež vhodný pre teplotné prieskumy vášho tela. Stačí ho nahriať alebo schladiť pod vodou a vychutnať si jedinečné a vzrušujúce uspokojenie.
Má úžasný tvar, ktorý ponúka úzku špičku uľahčujúcu penetráciu, ľahko rozšírené a ergonomicky tvarované telo pre fenomenálnu masáž prostaty, ktorá sa často prirovnáva k dráždeniu bodu G u žien a zúženú časť pri základni, ktorá zaručí príjemné nosenie. Zakončenie kolíčka v tvare očka umožňuje pohodlnú a bezpečnú manipuláciu jediným prstom. Hlboká hladká stimulácia zaistí tajomné uvoľnenie plné vášne a túžby a tieto intenzívne zážitky vás prevedú cestou k dokonalej extáze. Ku všetkému je úplne vodotesný, takže bude vždy pripravený na súkromné ​​wellness vo vašej sprche či vírivke.
Kolíček je dodávaný v exkluzívnom drevenom boxe s hodvábnym zamatom, ktorý bude perfektným darčekom a zároveň uschová váš poklad. Nájdete v nej aj manžetové gombíky striebornej farby, aby ste boli na spoločenskej akcii za toho atraktívneho, magneticky príťažlivého a každému ukázali svoj neodolateľný šarm.

V prípade lubrikácie využite gély akejkoľvek bázy. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

S kolíčkom LELO EARL silver objavíte každodenné kúzlo okamihu. A keďže na tie najlepšie veci sa vždy oplatí počkať, je tento produkt na objednávku, pretože bude s láskou vyrobený na mieru len a len pre vás. Do vášho lona spadne približne do týždňa od jeho objednania.

Prečo si vybrať kolík análny LELO EARL:

  • luxusný análny kolíček pre štýlových gentlemanov
  • vyrobený z leštenej nerezovej ocele špičkovej prvotriednej kvality
  • elegantný, ergonomicky zahnutý tvar pre nezabudnuteľnú masáž prostaty
  • úzka špička ponúkne pohodlnú a príjemnú penetráciu
  • dokonale hladké telo dopraje uvoľnenú cestu za intenzívnym orgazmom
  • bezpečnostná základňa v tvare očka zaistí pohodlnú manipuláciu
  • zmyselný zážitok vďaka teplotným hrám
  • vodotesné prevedenie pre mimoriadne wellness radovánky
  • štýlové manžetové gombíky doplnia vašu prirodzenú príťažlivosť
  • exkluzívna drevená darčeková krabička
  • jednoduchá údržba

Parametre:


Farba: strieborná
Materiál: nerezová oceľ
Rozmery: celková dĺžka 12,5 cm, použiteľná dĺžka 9 cm, šírka 3,2 cm, priemer 2,7 cm
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej aj silikónovej báze
Parametre