Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Kolík análny Tailz Moving and Vibrating Anal Plug Panther Tail

Kolík análny Tailz Moving and Vibrating Anal Plug Panther Tail

Ohybný, pohyblivý a vibračný análny kolík Tail z Moving and Vibrating Anal Plug Panther Tail s leopardím chvostíkom na diaľkové ovládanie a čelenka s uškami.
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste hravá šelma, ktorá by chcela prekvapiť svojho partnera neobvyklou, avšak mimoriadne vzrušujúcou safari hrou? Upútajte pozornosť svojho lovca a kúpte si do spálne tento kolík Tail z Moving and Vibrating Anal Plug Panther Tail. Kolík s dlhým leopardím chvostíkom vyrobený z ultra hebkého a zamatového silikónu prvotriednej kvality má zaoblenú špičku pre ľahšiu penetráciu. Chvost z jemného plyšu s dlhým chlpom je naozaj príjemný na dotyk. Pokiaľ má odvahu, môže si vás pohladkať. Čo ho však rozhodne nenechá kľudným je jeho pohyblivá funkcia. Chvostík sa totiž krúti, ako by bol naozajstný, a to v 3 rýchlostiach. Môžete ho ohnúť a zostane v polohe, akú si zvolíte. Navyše poteší i vaše partie svojimi 7 vibračnými a pulzačnými režimami, ktoré očaria vaše vnútro a zaistia vám intenzívne stimulačné chvíľky. Ku každému rytmu si môžete zvoliť jednu z 3 rýchlostí vibrácií. To všetko poháňa výkonný motor, ktorý spustíte tlačidlom na základni, alebo môžete dať chvostík do pohybu vďaka diaľkovému ovládaniu z odolného ABS plastu s dosahom až 7 metrov. Aby bol váš komplet dokonalý, nájdete v balení tiež čelenku s leopardími uškami. Kolík nabijete za 2 hodinky pomocou priloženého USB kábla a potom vám dopraje hodinu pikantnej zábavy. Ovládač poháňa jedna CR 2032 batéria, ktorá je súčasťou.
Zavrťte chvostíkom vždy kedy budete spokojná alebo vystrčte pazúriky a prežeňte partnera po spálni. Vychutnajte si sexi hry, v ktorých pôjde o život.

Jednoduché ovládanie vás nadchne. Podržte tlačidlo power na základni po dobu 2 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta rozsvietením LED diódy a dostane sa do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte režimy vibrácií a spustíte aj pohyb chvostíka. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
Na použitie s diaľkovým ovládačom uveďte kolík do pohotovostného režimu. Všetko ovládate pomocou krátkych stiskov. Stredným tlačidlom power zapínate a pozastavujete vibrácie a pohyb chvosta. Spodným tlačidlom - meníte režimy vibrácií a pulzácií. Tlačidlom + meníte intenzitu vibrácií a pulzácií. Pravým tlačidlom so symbolom vlnky zapnete pohyb chvosta a pridávate na rýchlosti, ľavým tlačidlom so symbolom vlnky uberáte na rýchlosti pohybu až do pozastavenia pohybu. Kolík úplne vypnite tlačidlom na základni kolíka.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou tak, aby sa voda nedostala k plyšovému chvostu alebo použite navlhčenú handričku. Môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať kolík análny Tail z Moving and Vibrating Anal Plug Panther Tail:

  • výnimočný análny kolíček s leopardím chvostíkom z jemného plyšu
  • ľahké flexibilné telo kolíka zo zamatovo hebkého silikónu prvotriednej kvality
  • chvost je ohýbateľný a pohyblivý
  • výkonný motor ponúka 3 rýchlosti pohybu chvosta
  • 7 rôznych vibračných a pulzačných režimov a 3 intenzity sily vibrácií
  • na diaľkové ovládanie s dosahom až 7 metrov
  • čelenka s uškami súčasťou balenia
  • vodotesný podľa IPX7 pre mokré hry
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, hnedá
Materiál: silikón, ABS plast, syntetické vlákno
Rozmery: celková dĺžka 73 cm, dĺžka kolíka 12,6 cm, použiteľná dĺžka 9,8 cm, priemer 3,9 cm, šírka základne 7,2 cm, šírka chvosta cca 8 cm, dĺžka ovládača 7,5 cm , šírka ovládača 3,3 cm, hĺbka ovládača 1,7 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR 2032
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre