Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Kolík análny A&E WARMING THRUSTING PROSTATE PROBE čierný

Kolík análny A&E WARMING THRUSTING PROSTATE PROBE čierný

Fantastický análny kolík A and E Warming Thrusting Prostate Probe z hodvábneho silikónu. 6 vibrácií a 3 rýchlosti prirážania pre dokonalé dráždenie prostaty.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, už ste počuli o tom, že masáž prostaty je rovnako orgazmická, ako dráždenie bodu G pre ženy? Nebojte sa experimentovať a vyskúšajte tento análny kolík A and E WARMING THRUSTING PROSTATE PROBE v tajomnej čiernej farbe. Vychutnajte si luxusnú rozkoš, ktorú vám ponúka. Ihneď na prvý pohľad vás poteší jeho fascinujúce spracovanie. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Materiál bez ftalátov je tiež nezávadný pre ľudskú pokožku, takže jeho používanie bude úplne bezpečné. Tvar kolíka vám dopraje pohodlnú penetráciu a stimulačné drážky vynesú váš análik na sexuálny vrchol blaha. Disponuje dvoma silnými a tichými motormi, ktoré ho premenia na neskrotného diabla. Prvý motor sa postará o vzrušujúce brnenie v oblasti hrádze svojimi 6 vibračnými a pulzačnými režimami. Druhý motor ovláda hriadeľ, ktorý pohybuje so špičkou, čím napodobňuje kopulačný pohyb a masíruje tým váš bod P, čiže prostatu. Na výber máte hneď 3 rýchlosti a hriadeľ sa takto posúva o 1,5 cm. Pre ešte intenzívnejšie zážitky môžete zapnúť funkciu nahrievanie špičky, ktorá ho rozpáli až na príjemných 38 ° C a otvorí vám tak bránu do sveta teplotných hier. K tomu slúžia 3 ovládacie tlačidlá na základni kolíka, avšak pre váš maximálny komfort je možnosť využiť diaľkového ovládača z odolného ABS plastu s dosahom až 8 metrov, ktorá rozšíri jeho pole pôsobnosti. Môžete tak dať ovládač do rúk partnerke a očakávať jeho spustenie v akomkoľvek okamihu. Kolík je vodotesný, takže ho môžete vziať na vodné radovánky do sprchy alebo do vane a o energiu sa postará priložený USB kábel. Ovládač do vane neberte, lebo nie je vodeodolný a poháňa ho jedna CR2032 batéria, ktorá je súčasťou balenia.
Objavte nekonečnú slasť análneho dráždenia a zamilujte si túžbu a vášeň, ktorú takáto praktika prebúdza.

Jednoduché ovládanie si rýchlo podmaníte. Podržte tlačidlo so symbolom vibrácií po dobu 2 sekúnd pre zapnutie. Kolík vás privíta rozsvietením LED diódy. Následnými krátkymi stlačeniami tohto tlačidla zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Krátkymi stlačeniami prostredného tlačidla so symbolom šípky zapnete a meníte režim prírazov. Pre pozastavenie hriadele podržte tlačidlo po dobu 2 sekúnd. Krátkym stlačením tlačidla so symbolom slniečka zapnete nahrievanie špičky, čo spoznáte tým, že sa LED dióda rozbliká. Nahrievanie vypnite podržaním tlačidla po dobu 2 sekúnd a dióda blikať prestane. Kolík vypnete opätovným dlhým podržaním tlačidla pre vibrácie po dobu 2 sekúnd.
Na použitie s diaľkovým ovládačom zapnite vibrátor a v akomkoľvek režime využívajte tlačidla na ovládači rovnako ako na kolíku. Kolík opäť musíte vypnúť jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať kolík análny A and E WARMING THRUSTING PROSTATE PROBE:

  • elegantná pánska erotická pomôcka na diaľkové ovládanie
  • kvalitný zamatovo hebký silikón a ovládač z odolného ABS plastu
  • dva silné a tiché motorčeky
  • 6 vibračných a pulzačných režimov dráždia hrádzu
  • 3 režimy rýchlosti prírazov masírujú prostatu
  • funkcia nahrievania špičky obohatí rozkoš o teplotné hry
  • ovládač s dosahom až 8 metrov
  • vodotesný pre mokré chvíle v sprche či vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 14,3 cm - 15,6 cm, použiteľná dĺžka 11,5 cm - 12,8 cm, dĺžka stimulátora hrádze 9,4 cm, priemer 3,2 cm, priemer stimulátora hrádze 3,5 cm, dĺžka ovládača 6 cm, šírka ovládača 4 cm, hĺbka ovládača 1,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR2032
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Prevedenie:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR2032 
Napájanie:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
14,30 cm
Priemer:
3,50 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 14,3 cm - 15,6 cm, použiteľná dĺžka 11,5 cm - 12,8 cm, dĺžka stimulátora hrádze 9,4 cm, priemer 3,2 cm, priemer stimulátora hrádze 3,5 cm, dĺžka ovládače 6 cm, šírka ovládača 4 cm, hĺbka ovládača 1,3 cm