Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Kolík vibračný You2Toys Remote Controlled Butt Plug

Kolík vibračný You2Toys Remote Controlled Butt Plug

Vibračný análny kolík You2Toys Remote Controlled Butt Plug z hebkého silikónu vhodný pre začiatočníkov. Má 10 vibrácií a 6 intenzít sily na diaľkové ovládanie.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vyskúšajte nové zážitky s týmto vibračným kolíkom You2Toys Remote Controlled Butt Plug v modrej farbe. Je z hodvábne jemného silikónu s PU povrchom, takže je krásne hladký a veľmi priateľský k pokožke. Má veľmi úzku špičku s postupným rozširovaním, ktorá je vhodná pre začiatočníkov v análnych hrátkach. Rozšírenie tela potom skvele vyplní análny priestor a poskytne tak zaujímavé dobrodružstvo. Na konci je dostatočná zarážka pre vaše bezpečie a v tele nájdete vibračnú patrónku s manipulačným pútkom, ktorú možno vybrať a použiť ju samostatne ako malý análny vibrátor . Má veľmi tichý ale silný motor, ktorý vám dopraje 10 vibračných a pulzačných režimov pre ešte silnejšie zážitky. Tento análny kolíček je na diaľkové ovládanie a použitie ovládača vám naviac poskytne možnosť výberu zo 6 intenzít sily vibrácií. Ovládač je z odolného ABS plastu potiahnutý jemným PU materiálom, je napájaný jednou C2032 3V batériou a má dosah až 5 metrov. Po odskrutkovaní uzáveru na konci patrónky nájdete slot pre nabíjanie cez priložený USB kábel.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Podržte na konci patróny po dobu 3 sekúnd. Privíta vás krátka vibrácia a kolík sa zapne do pohotovostného stavu. Následne meníte krátkym stlačením tlačidla stupne vibrácií a pulzácií. Pre vypnutie opäť podržte tlačidlo na 3 sekundy. Na použitie s ovládačom uveďte kolík do pohotovostného stavu. Tlačidlom power na diaľkovom ovládači zapnete krátkym stlačením jeho vibrácie a prepínate ich. Tlačidlami + a - ovládate silu vibrácií. Podržte tlačidlo power po dobu dvoch sekúnd a pozastavíte jeho prevádzku. Pre úplné vypnutie je potrebné znovu patrónu vypnúť.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opatrne opláchnite pod vlažnou vodou, najlepšie bez patrónky a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať kolík vibračný You2Toys Remote Controlled Butt Plug:

  • vibračný análny kolík vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých
  • diaľkové ovládanie s dosahom až 5 metrov
  • úžasne hebký a kvalitný silikón potiahnutý PU materiálom
  • silný a diskrétny motor ponúka 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • s ovládačom môžete ovládať 6 stupňov intentzity
  • úzka špička a mierne ergonomické rozšírenie tela
  • vibračná patrónka možno vytiahnuť a použiť samostatne
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjací pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá, ružová
Materiál: silikón, ABS plast, PU
Rozmery: celková dĺžka 14 cm, použiteľná dĺžka 10,5 cm, priemer 0,9 - 3,4 cm, dĺžka manipulačného pútka 8 cm, dĺžka zarážky 9,7 cm, dĺžka patrónky 9,5 cm, priemer patrónky 1,6 cm, výška ovládača 8 cm, šírka ovládača 3,9 cm, hĺbka ovládača 2,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR2032 3V batéria
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Rozmery:
Celková dĺžka:
14,00 cm
Priemer:
3,50 cm
Zaradenie do kategórií