Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Kolík vibračný You2Toys Remote Controlled Prostate PLUG

Kolík vibračný You2Toys Remote Controlled Prostate PLUG

Vibračný análny kolík You2Toys Remote Controlled Prostate Plug pre mužov zacielený na prostatu. Má 10 vibrácií a 6 intenzít sily na diaľkové ovládanie.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vedeli ste, že prostate sa tiež hovorí mužský bod G? Oprávnene. Mnoho mužov si nemôže masáž prostaty vynachváliť. Dokáže báječne stimulovať a mnohokrát dovedie k skutočne intenzívnym orgazmom aj bez masturbácie. Príjemná erotická chvíľa navyše funguje ako prevencia rakoviny prostaty, takže urobíte niečo aj pre svoje zdravie.

Vyskúšajte nové zážitky s týmto vibračným kolíkom You2Toys Remote Controlled Prostate Plug v modrej farbe. Je z hodvábne jemného silikónu s PU povrchom, takže je krásne hladký a veľmi priateľský k pokožke. Je ergonomicky zahnutý k masáži a stimuláciu prostaty, ktorá vedie k intenzívnym orgazmom. Špička je mierne tvarovaná do šesťhranu. Na konci je dostatočná zarážka pre vaše bezpečie a v tele nájdete vibračnú patrónku s manipulačným pútkom, ktorú možno vybrať a použiť ju samostatne ako malý análny vibrátor . Má veľmi tichý ale silný motor, ktorý vám dopraje 10 vibračných a pulzačných režimov pre ešte silnejšie zážitky. Tento análny kolíček je na diaľkové ovládanie a použitie ovládača vám naviac poskytne možnosť výberu zo 6 intenzít sily vibrácií. Ovládač je z odolného ABS plastu potiahnutý jemným PU materiálom, je napájaný jednou C2032 3V batériou a má dosah až 5 metrov. Po odskrutkovaní uzáveru na konci patrónky nájdete slot pre nabíjanie cez priložený USB kábel.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Podržte na konci patróny po dobu 3 sekúnd. Privíta vás krátka vibrácia a kolík sa zapne do pohotovostného stavu. Následne meníte krátkym stlačením tlačidla stupne vibrácií a pulzácií. Pre vypnutie opäť podržte tlačidlo na 3 sekundy. Na použitie s ovládačom uveďte kolík do pohotovostného stavu. Tlačidlom power na diaľkovom ovládači zapnete krátkym stlačením jeho vibrácie a prepínate ich. Tlačidlami + a - ovládate silu vibrácií. Podržte tlačidlo power po dobu dvoch sekúnd a pozastavíte jeho prevádzku. Pre úplné vypnutie je potrebné znovu patrónu vypnúť.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opatrne opláchnite pod vlažnou vodou, najlepšie bez patrónky a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať kolík vibračný You2Toys Remote Controlled Prostate Plug:

  • vibračný análny kolík pre stimuláciu a masáž prostaty
  • diaľkové ovládanie s dosahom až 5 metrov
  • úžasne hebký a kvalitný silikón potiahnutý PU materiálom
  • silný a diskrétny motor ponúka 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • s ovládačom môžete ovládať 6 stupňov intentzity
  • mierne ergonomické zakrivenie s šesťhrannou špičkou
  • vibračná patrónka možno vytiahnuť a použiť samostatne
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjací pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá, tyrkysová
Materiál: silikón, ABS plast, PU
Rozmery: celková dĺžka 13,5 cm, použiteľná dĺžka 10 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka manipulačného pútka 8 cm, dĺžka zarážky 9,7 cm, dĺžka patrónky 9,5 cm, priemer patrónky 1,6 cm, výška ovládača 8 cm, šírka ovládača 3,9 cm, hĺbka ovládača 2,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR2032 3V batéria
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Rozmery:
Celková dĺžka:
13,40 cm
Priemer:
3,50 cm
Zaradenie do kategórií