Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Kondóm Durex Invisible 16 ks

Kondóm Durex Invisible 16 ks

Katalóg: DU81411
Latexový kondóm značky Durex s extra tenkou stenou na zaistenie vysokej miery citlivosti pri sexe so zachovaním vysokej miery ochrany.
Všetky recenzie (1)
Balenie:
12.50 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Ak hľadáte spoľahlivú ochranu proti otehotneniu a pohlavne prenosným chorobám, potom dôverujte celosvetovej známej značke a prvému európskemu výrobcovi latexových kondómov – značke Durex. Vyskúšajte ich kondómy prémiovej kvality, ktoré ponúkajú veľa možností výberu tej správnej ochrany pre vás. Pretože Durex vie, že ak kondóm dobre sedí, zážitok je oveľa lepší. Kondom Invisible je vyrobený tak, aby zaistil maximálnu citlivosť penisu pri sexe, ale zároveň zachoval vysokú mieru ochrany a bezpečia. Tenučká stena je zárukou ničím neobmedzovanej vnímavosti a dodá tak vášmu milovaniu pocit slobody. Rovný tvar bez akýchkoľvek výstupkov je zakončený priestorným rezervoárom pre únik spermií. Jeho dĺžka 18,5 cm a nominálna šírka 5,4 cm sa perfektne prispôsobí, takže bude ideálna pre väčšinu mužov. Priehľadný latexový kondóm bez chuti a vône je lubrikovaný jemným silikónovým gélom, ktorý skvele kĺže a pre prípad nutnosti je pripravený na ďalšiu dávku lubrikačného gélu na vodnej báze. V balení nájdete 16 jednotlivo zabalených kusov, ktoré vám určite nejakú dobu vydržia.
Vychutnajte si intenzívnu rozkoš bez toho, aby ste cítili akékoľvek nepohodlie alebo obmedzenia, a napriek tomu ste boli bezpečne chránení.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby je možné pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm Durex Invisible 16 ks:

  • kondómy prémiovej kvality od svetovo známej značky Durex
  • priehľadný prezervatív bez chuti a vône
  • tenučká stena je zárukou zvýšenej citlivosti
  • disponuje rezervoárom pre odchyt spermií
  • 16 kusov v balení

Parametre:


Farba: transparentná
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 18,5 cm, šírka 5,4 cm, hrúbka steny 0,05 mm
Obsah balenia: 16 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (1)

Recenzie tovaru Kondóm Durex Invisible 16 ks (1)

overený z.
01.10.2023
tenký
Priemerné hodnotenie
1 zákazník hodnotil produkt
80%zákazníkov odporúča produkt
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: