Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Kondóm MY.SIZE 49 mm 10 ks

Kondóm MY.SIZE 49 mm 10 ks

Špeciálny latexový kondóm MY.SIZE v šírke 49 mm. Extrémne tenký prezervatív prvotriednej vegánskej kvality lubrikovaný silikónovým olejom. 10 ks v balení.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, vaše vzrušenie a intenzívne zážitky sú priamo závislé na vašom pohodlí. Doprajte si dokonale padnúcu veľkosť a vychutnajte si aj so svojou drahou polovičkou novú dimenziu chráneného a bezpečného sexu. Kondómy značky MY.SIZE sú jedinečné práve v tom, že si vyberiete šírku takú, aby vám bol tak akurát. Nevhodný kondóm neprinesie požadované potešenie, kĺže alebo je naopak veľmi tesný, čo zvýši nepohodlie. Tento kondóm má menovitú šírku 49 mm a dĺžku 16 cm a je ideálny pre priemer penisu približne 3,2 cm až 3,5 cm. Disponuje rezervoárom a ľahko sa nasadzuje. Kondómy MY.SIZE sa vyrábajú z prírodného kaučuku prvotriednej kvality a každý z nich je elektronicky testovaný. Použitá špeciálna latexová zmes ponúkne mimoriadnu pevnosť a neuveriteľnú odolnosť aj cez to, že je kondóm vysoko elastický. Perfektnú citlivosť a luxusné intímne zážitky zaistí extrémne tenká stena kondómu, ktorá má len 0,05 mm. Každý kondóm MY.SIZE je lubrikovaný čistým silikónovým olejom, ktorý zlepšuje kĺzavosť a poskytuje prirodzenejší pocit. Lubrikant neobsahuje chemické spermicídne látky, teda je považovaný za netoxický a nedráždivý. Nepoznáte svoju veľkosť? Využite mobilnú aplikáciu na stránke www.mysize-measure.com, kde jednoducho zistíte, aký vybrať práve pre vás.
Vyberte si ochranu presne na mieru podľa vášho penisu a oddajte sa výnimočným a ničím nerušeným hrám.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby možno pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm MY.SIZE 49 mm 10 ks:

  • jedinečné kondómy s voliteľnosťou správnej veľkosti
  • špeciálna zmes z prírodného kaučuku pre extrémnu pružnosť a vysokú odolnosť
  • prvotriedna vegánska kvalita bez živočíšnych ingrediencií
  • extrémne tenká stena zaistí príjemnú citlivosť
  • disponujú rezervoárom a sú lubrikované čistým silikónovým olejom
  • neobsahujú spermicídy ani iné chemické látky
  • 10 kusov v balení

Parametre:


Farba: transparentná
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 16 cm, šírka 4,9 cm, vhodný pre priemer penisu 3,2 cm - 3,5 cm
Obsah balenia: 10 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre