Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Kondóm Pasante Female 1 ks

Kondóm Pasante Female 1 ks

Unikátny bezlatexový kondóm pre ženy Pasante Female. Zavádza sa priamo do vagíny, je lubrikovaný pre jednoduché použitie a tenká stena zaistí dokonalú citlivosť
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete si užiť bezstarostný sex, ale nemáte pri sebe ani jeden klasický prezervatív? Alebo je pre vášho partnera jednoducho nepohodlný, pretože ho škrtí či máte na obyčajný prezervatív alergiu? Ak ste na jednu z otázok odpovedala áno, máme pre vás skvelé riešenie. Výnimočný dámsky kondóm Pasante Female je tu pre všetky prípady. Chráni pred otehotnením aj pohlavne prenosnými chorobami. Je určený k zavedeniu priamo do vagíny, takže si vy aj váš partner užijete vašu intímnu fantáziu naplno bez akýchkoľvek prekážok. Zosilnené krúžky na koncoch uľahčujú jeho vkladanie. Je hladký a extrémne jemný s tenkou stenou len 0,05 mm a pre príjemnosť vášho okamihu je lubrikovaný hodvábnym silikónovým olejom. Pre ďalšiu dávku a výraznejšiu kĺzavosť použite váš lubrikant na vodnej báze. Je vyrobený z bezlatexového vysoko kvalitného nitrilového polyméru, ktorý je mäkký a tichý. Chváli sa CE certifikáciou, neobsahuje alkohol ani spermicídne látky a je čisto veganského pôvodu. Minimálna šírka kondómu je 6,7 cm a dĺžka dosahuje až 19 cm. Ak sa chcete pripraviť dopredu, poteší vás, že ho môžete zaviesť až 8 hodinu dopredu.
Už ste sa bála, že z vášho žeravého večera nič nebude? Majte v kabelke tento báječný kondóm a vychutnajte si milostné chvíle plnými dúškami.

Použitie je jednoduché. Rozbaľte kondóm na celú dĺžku a užší koniec krúžku stlačte dvoma prstami. Zaveďte kondóm čo najhlbšie do pošvy a širší koniec umiestnite tak, aby zakryl celú vagínu. Pri prieniku pridržiavajte kondóm rukou. Je určený pre jednorazové použitie. Nepoužívajte dámsky a pánsky kondóm súčasne. Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. V prípade potreby možno pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm Pasante Female 1 ks:

  • mäkký a hladký prezervatív pre ženy bez chuti a zápachu
  • vyrobený z bezlatexového materiálu prvotriednej vegánskej kvality
  • ideálne pre alergikov a pri nepohodliu s obyčajnými kondómami
  • tenká stena pre výnimočné zážitky z milovania
  • zosilnené krúžky ponúknu ľahké zavádzanie
  • jemný silikónový olej neobsahuje spermicídy
  • 1 kus v sáčku

Parametre:


Farba: transparentná
Materiál: nitrilový polymér
Rozmery: celková dĺžka 16,3 cm - 19 cm, nominálna šírka minimálne 6,7 cm, hrúbka 0,05 mm
Obsah balenia: 1 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre