Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Kondóm Pasante Strawberry Crush Bulk sada 144 ks

Kondóm Pasante Strawberry Crush Bulk sada 144 ks

Latexový kondóm Pasante Strawberry Crush. Hladké prezervatívy lubrikované jemným silikónovým olejom s jahodovou príchuťou. 144 kusov v balení.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Oddávate sa vzrušujúcim orálnym hrátkam a chcete sa cítiť v úplnom bezpečí? Potom si určite obľúbite tieto unikátne kondómy Pasante Strawberry Crush. Tieto prezervatívy sú vyrobené z prírodného kaučuku, ktorý vyniká svojou vysokou odolnosťou a extrémnou pružnosťou. Majú hladký povrch a rovný tvar, aby ničím nenarušil vaše intímne chvíle. So svojou menovitou dĺžkou 19 cm, šírkou 53 mm a tenkou stenou sa perfektne prispôsobia, takže budú ideálne pre väčšinu mužov. Pri ich výrobe neboli použité žiadne živočíšne ingrediencie a preto spĺňajú podmienky vegánskeho smeru. Hravé červené latexové kondómy sú lubrikované jemným silikónovým olejom, ktorý báječne kĺže a pre prípad nutnosti sú pripravené na ďalšiu dávku lubrikačného gélu na vodnej báze. Majú fantastickú vôňu aj chuť čerstvých jahôd pre šťavnatú orálnu zábavu. Disponujú priestranným rezervoárom a neobsahujú spermicídne zložky ani alkohol. V balení nájdete 144 jednotlivo zabalených kusov, ktoré vám vydržia niekoľko vášnivých nocí.
Vychutnajte si mužskú pýchu až do poslednej zmyselnej kvapky.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby možno pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm Pasante Strawberry Crush Bulk sadu 144 ks:

  • farebné hladké prezervatívy s fantastickou vôňou a chuťou
  • vyrobené z prírodného kaučuku vegánskej kvality
  • ponúkajú mimoriadnu pružnosť a vysokú odolnosť
  • báječná príchuť sladkých jahôd pre orálne hrátky
  • disponujú rezervoárom pre odchyt spermy
  • jemný silikónový olej neobsahuje spermicídy
  • 144 kusov v balení

Parametre:


Farba: červená
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 19 cm, šírka 5,3 cm, vhodný pre priemer penisu cca 3,6 cm
Obsah balenia: 144 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre