Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Kondóm Secura BIG BOY 60 mm 12 ks - expirácia 8/23

Kondóm Secura BIG BOY 60 mm 12 ks - expirácia 8/23

Unikátny kondóm pre extra vyvinuté mužov Secura BIG BOY. Flexibilný a odolný prezervatív s rezervoárom lubrikovaný silikónovým gélom. 12 ks v balení.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste silný a dobre vyvinutý muž? Potom iste viete, že nie každý prezervatív vám môže dobre sedieť a byť príjemný a pohodlný. S tým je teraz koniec. Kondómy značky Secura sú zárukou vysokej nemeckej kvality a zaistia vám dokonalý intímny zážitok. BIG BOY sú unikátne a väčšie prezervatívy vyrobené z hladkého a napriek tomu pevného prírodného kaučuku. Sú flexibilné a perfektne sa tak prispôsobia penisu. Kondóm je neutrálnej transparentnej farby, takže nezmení autentický vzhľad vášho penisu. Dobre sedí na mieste, nešmýka ani neškrtí. Disponuje rezervoárom a jeho tenké steny vám zaručia báječnú citlivosť a intenzívny orgazmy. Tieto kondómy sú väčšie ako ostatní kolegovia, aby uspokojili potreby mužov s priemerom penisu okolo 4,5 cm. Majú dostatočnú dĺžku 19,5 cm a menovitú šírku 6 cm. Sú lubrikované príjemným silikónovým gélom, ktorý výrazne zvýši komfort pri používaní i pri hrách bez predohry. Čistá klasická vôňa latexu nie je na závadu a ničím sa nelíši od ostatných výrobkov. V balení nájdete 12 kusov jednotlivo balených kondómov, ktoré vám určite vydržia minimálne jeden pikantný víkend.
Doprajte svojmu nádobíčko zodpovedajúci obal a vychutnajte si jedinečné žeravé a bezpečné vyvádzanie.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby možno pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm Secura BIG BOY 60 mm 12 ks:

  • kondóm s rezervoárom výnimočnej kvality pre výraznejšie prednosti
  • ideálny pre priemer penisu okolo 4,5 cm
  • vyrobený z tenkého prírodného kaučuku
  • vyniká vysokou odolnosťou a rozťažiteľnosťou
  • perfektne sedí a neskĺzava
  • je lubrikovaný čistým silikónovým gélom
  • balenie obsahuje 12 kusov

Parametre:


Farba: transparentná
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 19,5 cm, šírka 6 cm, vhodný pre priemer penisu približne 4,5 cm
Obsah balenia: 12 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre