ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Kondóm Secura BIG BOY 60 mm 12 ks

Kondóm Secura BIG BOY 60 mm 12 ks

Unikátny kondóm pre extra vyvinuté mužov Secura BIG BOY. Flexibilný a odolný prezervatív s rezervoárom lubrikovaný silikónovým gélom. 12 ks v balení.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste silný a dobre vyvinutý muž? Potom iste viete, že nie každý prezervatív vám môže dobre sedieť a byť príjemný a pohodlný. S tým je teraz koniec. Kondómy značky Secura sú zárukou vysokej nemeckej kvality a zaistia vám dokonalý intímny zážitok. BIG BOY sú unikátne a väčšie prezervatívy vyrobené z hladkého a napriek tomu pevného prírodného kaučuku. Sú flexibilné a perfektne sa tak prispôsobia penisu. Kondóm je neutrálnej transparentnej farby, takže nezmení autentický vzhľad vášho penisu. Dobre sedí na mieste, nešmýka ani neškrtí. Disponuje rezervoárom a jeho tenké steny vám zaručia báječnú citlivosť a intenzívny orgazmy. Tieto kondómy sú väčšie ako ostatní kolegovia, aby uspokojili potreby mužov s priemerom penisu okolo 4,5 cm. Majú dostatočnú dĺžku 19,5 cm a menovitú šírku 6 cm. Sú lubrikované príjemným silikónovým gélom, ktorý výrazne zvýši komfort pri používaní i pri hrách bez predohry. Čistá klasická vôňa latexu nie je na závadu a ničím sa nelíši od ostatných výrobkov. V balení nájdete 12 kusov jednotlivo balených kondómov, ktoré vám určite vydržia minimálne jeden pikantný víkend.
Doprajte svojmu nádobíčko zodpovedajúci obal a vychutnajte si jedinečné žeravé a bezpečné vyvádzanie.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby možno pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm Secura BIG BOY 60 mm 12 ks:

  • kondóm s rezervoárom výnimočnej kvality pre výraznejšie prednosti
  • ideálny pre priemer penisu okolo 4,5 cm
  • vyrobený z tenkého prírodného kaučuku
  • vyniká vysokou odolnosťou a rozťažiteľnosťou
  • perfektne sedí a neskĺzava
  • je lubrikovaný čistým silikónovým gélom
  • balenie obsahuje 12 kusov

Parametre:


Farba: transparentná
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 19,5 cm, šírka 6 cm, vhodný pre priemer penisu približne 4,5 cm
Obsah balenia: 12 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre