Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Kondóm Secura EL TORO 100 ks

Kondóm Secura EL TORO 100 ks

Unikátny kondóm so zabudovaným erekčným krúžkom Secura EL TORO. Tenký a odolný prezervatív s rezervoárom lubrikovaný silikónovým gélom. 100 ks v balení.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, myslite na ochranu a zvýšte nielen svoje sebavedomie, ale aj túžbu a vzrušenie vás oboch. Kondómy značky Secura sú zárukou vysokej nemeckej kvality a zaistia vám dokonalý intímny zážitok. EL TORO sú unikátne vo svojom spracovaní. Prezervatív vyrobený z hladkého a pevného prírodného kaučuku je extrémne flexibilný pre perfektné prispôsobenie sa penisu. Stena kondómu je transparentná a tenká, takže vám zostane prirodzený vzhľad i vaša citlivosť. Disponuje rezervoárom a zakončený je zúženým a ľahko vystuženým krúžkom. Ten zaškrtí krv vo vašej chvále, čo bude mať za následok výrazné predĺženie erekcie a pozdržanie ejakulácie, takže si obaja vychutnáte ešte dlhšie a intenzívnejšie prežitky. Vaša partnerka bude spokojná a vy sa blysnete úžasným dlhotrvajúcim výkonom. Tieto kondómy majú univerzálnu dĺžku 18 cm a menovitú šírku 5,2 cm, takže skvele padnú takmer všetkým mužom. Sú lubrikované príjemným silikónovým gélom, ktorý výrazne zvýši komfort pri používaní i pri hrách bez predohry. Čistá klasická vôňa latexu nie je na závadu a ničím sa nelíši od ostatných výrobkov. V balení nájdete 100 kusov jednotlivo balených kondómov, ktoré vám vydržia naozaj dlho.
Vyburcujte svoj výkon a podporte svoje žeravé erotické hry v posteli. Premeňte sa v divokého býka, ktorého si osedlá.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby možno pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm Secura EL TORO 100 ks:

  • kondóm s rezervoárom výnimočnej kvality pre dlhotrvajúce hry
  • integrovaným zúženým krúžkom prinesie dlhší výkon a pevnejšiu erekciu
  • vyrobený z prírodného kaučuku
  • vyniká vysokou odolnosťou a rozťažiteľnosťou
  • tenká a hladká stena zaistí príjemnú citlivosť
  • je lubrikovaný čistým silikónovým gélom
  • výhodné balenie obsahuje 100 kusov

Parametre:


Farba: transparentná
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 18 cm, šírka 5,2 cm, vhodný pre priemer penisu približne 3,4 cm - 3,6 cm
Obsah balenia: 100 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre