Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Kondóm SICO Color Red 1 ks

Kondóm SICO Color Red 1 ks

Pružné a pevné latexové prezervatívy vegánskej kvality s tenkou stenou a rezervoárom v červenej farbe okorenia vaše hrátky zmyselnou jahodovou vôňou.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vychutnajte si vaše nespútané intímne hrátky a okoreňte bežné milovanie. Oddajte sa rozkošným intímnym chvíľam plnými dúškami a objavte jedinečný kondóm Color Red nemeckej značky SICO, ktorý vám dopraje mimoriadne momenty vášne. Červený prezervatív z prírodného kaučuku prvotriednej vegánskej kvality je vyrábaný za tých najprísnejších podmienok na moderných zariadeniach a spĺňa všetky medzinárodné normy. Vyniká vysokou pružnosťou, výraznou pevnosťou a odolnosťou. Hladká a tenká stena, ktorá má 0,06 mm - 0,07 mm prinesie príjemné a dokonalé potešenie obom milencom. Ponúkne vám zmyselnú vôňu sladkých zrelých jahôd, ktorú si zamilujete. Je lubrikovaný hodvábnym silikónovým olejom, takže uľahčí penetráciu a skvalitní váš styk, aby ste si svoju túžbu mohli obaja užiť naplno. Valcovitý tvar sa postará o vaše pohodlie. Jeho nominálna dĺžka je 18,5 cm a šírka 5,2 cm, takže je ideálny pre priemer penisu okolo 3,5 cm. Prezervatív disponuje rezervoárom a je pripravený na ďalšiu lubrikáciu gélom na vodnej báze. Ponúkame ho v balení po jednom kuse, ktoré ľahko schováte v peňaženke či vo vrecku saka, aby ste bol kedykoľvek pripravený na ovocnú jazdu.
Dodajte vašim aktivitám v spálni šťavu a zvodnú arómu.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby možno pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm SICO Color Red 1 ks:

  • červený kondóm lubrikovaný hodvábnym silikónovým olejom
  • očarujúca sladká vôňa sladkých jahôd okorení intímnu atmosféru
  • vyrobený z kvalitného prírodného kaučuku vegánskej kvality
  • ponúka mimoriadnu pružnosť a vysokú odolnosť
  • tenká stena a hladký valcovitý povrch zaistí prirodzený pocit
  • disponuje rezervoárom
  • gél neobsahuje spermicídy
  • balené po jednom kuse

Parametre:


Farba: červená
Vôňa: jahodová
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 18,5 cm, šírka 5,2 cm, vhodný pre priemer penisu cca 3,5 cm
Obsah balenia: 1 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre