Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Kondóm SICO Grip 50 ks

Kondóm SICO Grip 50 ks

Pružné a pevné latexové prezervatívy vegánskej kvality s tenkou stenou majú špeciálny vystužený tesný krúžok na zníženie rizika skĺznutia z penisu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, chcete si užiť aj divokejšie hrátky bez nežiaducich myšlienok na skĺznutie vašej ochrany? Nezahlcujte hlavu negatívnymi myšlienkami a oddajte sa rozkošným intímnym chvíľam plnými dúškami. Objavte jedinečný kondóm Grip nemeckej značky SICO, ktorý vám dopraje mimoriadne momenty vášne. Transparentný prezervatív bez vône z prírodného kaučuku prvotriednej vegánskej kvality je vyrábaný za tých najprísnejších podmienok na moderných zariadeniach a spĺňa všetky medzinárodné normy. Vyniká vysokou pružnosťou, výraznou pevnosťou a odolnosťou. Hladká a tenká stena, ktorá má 0,07 mm – 0,08 mm prinesie príjemné a dokonalé potešenie obom milencom. Zakončenie je tvorené zrolovaným, zosilneným a vystuženým tesným krúžkom, ktorý ho uchytí a zafixuje proti skĺznutiu. Je lubrikovaný hodvábnym silikónovým olejom, ktorý uľahčí penetráciu a skvalitní váš styk, aby ste si svoju túžbu mohli obaja užiť naplno. Valcovitý tvar sa postará o vaše pohodlie. Jeho nominálna dĺžka je 18 cm a šírka 5,2 cm, takže je ideálna pre priemer penisu okolo 3,5 cm. Prezervatív disponuje rezervoárom a je pripravený na ďalšiu lubrikáciu gélom na vodnej báze. Ponúkame ho vo väčšom balení po 50 kusoch, ktoré vám určite vydržia niekoľko výnimočných orgazmov.
Ste pripravení na nespútané erotické aktivity? Neobmedzujte sa ničím a venujte sa partnerke na sto percent.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby je možné pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm SICO Grip 50 ks:

  • neparfémovaný kondóm lubrikovaný hodvábnym silikónovým olejom
  • disponuje zosilneným vystuženým krúžkom ktorý zabraňuje skĺznutiu
  • vyrobený z kvalitného prírodného kaučuku vegánskej kvality
  • ponúka mimoriadnu pružnosť a vysokú odolnosť
  • tenká stena a hladký valcovitý povrch zaistia prirodzený pocit
  • disponuje rezervoárom
  • gél neobsahuje spermicídy
  • väčšie balenie s 50 kusmi

Parametre:


Farba: transparentná
Vôňa: žiadna
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 18 cm, šírka 5,2 cm, vhodný pre priemer penisu cca 3,5 cm
Obsah balenia: 50 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre