ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Kondóm SICO Marathon 100 ks

Kondóm SICO Marathon 100 ks

Pružné a pevné latexové prezervatívy s tenkou stenou obsahujúce špeciálny gél s benzokaínom, ktorý aktívne potláča citlivosť pre dlhší zážitok z milovania.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Posuňte hranice svojej rozkoše, trhnite vlastné osobné rekordy a zostaňte vysoko chránení. Objavte jedinečný kondóm Marathon nemeckej značky SICO, ktorý vám dopraje mimoriadne momenty vášne. Transparentný prezervatív bez vône z prírodného kaučuku prvotriednej kvality je vyrábaný za tých najprísnejších podmienok na moderných zariadeniach a spĺňa všetky medzinárodné normy. Vyniká vysokou pružnosťou, výraznou pevnosťou a odolnosťou. Hladká a tenká stena, ktorá má 0,06 mm - 0,07 mm prinesie dokonalé potešenie obom milencom a napriek tomu nepokazí zážitok z milovania. Je totiž lubrikovaný špeciálnym gélom s obsahom benzokaínu, čo je látka, ktorá aktívne a bezpečne pôsobí na citlivosť, čím spomalí a oddiali vyvrcholenie, aby ste si svoju túžbu mohli obaja užiť naplno. Valcovitý tvar s prsteňom na konci sa postará o to, aby perfektne padol a zostal na svojom mieste. Jeho nominálna dĺžka je 18,5 cm a šírka 5,2 cm, takže je ideálny pre priemer penisu okolo 3,6 cm. Prezervatív disponuje rezervoárom a je pripravený na ďalšiu lubrikáciu gélom na vodnej báze. Ponúkame ho vo veľkom balení po 100 kusoch, ktoré vám iste vydrží niekoľko výnimočných orgazmov.
Ste pripravení stretnúť sa vo výzve o čas? Vaša polovička bude iste z vášho závodu nadšená.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby možno pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm SICO Marathon 100 ks:

  • neparfumovaný kondóm lubrikovaný gélom s obsahom benzokaínu
  • spomaľuje vyvrcholenie a predĺži sexuálny zážitok
  • vyrobený z kvalitného prírodného kaučuku
  • ponúka mimoriadnu pružnosť a vysokú odolnosť
  • tenká stena a hladký valcovitý povrch zaistí prirodzený pocit
  • disponuje rezervoárom
  • gél neobsahuje spermicídy
  • veľké balenie so 100 kusmi

Parametre:


Farba: transparentná
Vôňa: žiadna
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 18,5 cm, šírka 5,2 cm, vhodný pre priemer penisu cca 3,5 cm
Obsah balenia: 100 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre