ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Kondóm SICO Sensation 50 ks

Kondóm SICO Sensation 50 ks

Pružné a pevné latexové prezervatívy vegánskej kvality s tenkou stenou majú špeciálny tvar a stimulačné drážky a výstupky, ktoré podporia zmyselnosť vašich hier
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, doprajte svojej drahej polovičke ešte väčšie a intenzívnejšie zážitky pri milovaní a napriek tomu zostaňte plne chránení. Váš zámer bude určite odmenený tým, že sa bude tešiť na ďalšie a ďalšie zmyselné chvíľky. Oddajte sa rozkošným intímnym chvíľam plnými dúškami a objavte jedinečný kondóm Sensation nemeckej značky SICO, ktorý vám dopraje mimoriadne momenty vášne. Transparentný prezervatív bez vône z prírodného kaučuku prvotriednej vegánskej kvality je vyrábaný za tých najprísnejších podmienok na moderných zariadeniach a spĺňa všetky medzinárodné normy. Vyniká vysokou pružnosťou, výraznou pevnosťou a odolnosťou. Hladká a tenká stena, ktorá má 0,07 mm – 0,08 mm prinesie príjemné a dokonalé potešenie obom milencom. Má originálny valcovitý tvar, ktorý je na vrchnej časti zúžený a zaručí pohodlné nosenie. Na jeho tele nájdete stimulačné drážky a výstupky, ktoré ponúknu partnerke každým pohybom neskutočné vzrušujúce okamihy. Je lubrikovaný hodvábnym silikónovým olejom, ktorý uľahčí penetráciu a skvalitní váš styk, aby ste si svoju túžbu mohli obaja užiť naplno. Jeho nominálna dĺžka je 18,5 cm a šírka 5,2 cm, takže je ideálny pre priemer penisu okolo 3,5 cm. Prezervatív disponuje rezervoárom a je pripravený na ďalšiu lubrikáciu gélom na vodnej báze. Ponúkame ho vo väčšom balení po 50 kusoch, ktoré vám určite vydržia niekoľko výnimočných orgazmov.
Ste pripravení na jej nespútané vyvrcholenie? Po tejto skúsenosti vás bude chcieť čoraz častejšie.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby je možné pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm SICO Sensation 50 ks:

  • neparfémovaný kondóm lubrikovaný hodvábnym silikónovým olejom
  • výnimočný tvar so zúženou špičkou je úplne pohodlný
  • vyrobený z kvalitného prírodného kaučuku vegánskej kvality
  • ponúka mimoriadnu pružnosť a vysokú odolnosť
  • tenká stena a stimulačný povrch ponúkne intenzívny pocit
  • disponuje rezervoárom
  • gél neobsahuje spermicídy
  • väčšie balenie s 50 kusmi

Parametre:


Farba: transparentná
Vôňa: žiadna
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 18,5 cm, šírka 5,2 cm, vhodný pre priemer penisu cca 3,5 cm
Obsah balenia: 50 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre