Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Kondóm SICO Spermicide 100 ks

Kondóm SICO Spermicide 100 ks

Pružné a pevné latexové prezervatívy prvotriednej kvality s tenkou stenou sú lubrikované špeciálnou spermicídnou zložkou, ktorá vám zaistí maximálnu bezpečnosť.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vychutnajte si erotické hrátky a intímnu fantáziu plnými dúškami a zvýšte svoju prioritu v otázke ochrany proti nechcenému otehotneniu. Objavte jedinečný kondóm Spermicide nemeckej značky SICO, ktorý vám dopraje mimoriadne momenty vášne a pritom tiež maximálne bezpečie. Transparentný prezervatív bez vône z prírodného kaučuku prvotriednej kvality je vyrábaný za tých najprísnejších podmienok na moderných zariadeniach a spĺňa všetky medzinárodné normy. Vyniká vysokou pružnosťou, výraznou pevnosťou a odolnosťou. Hladká a tenká stena, ktorá má 0,065 mm prinesie príjemné a dokonalé potešenie obom milencom. Valcovitý tvar sa postará o vaše pohodlie. Je lubrikovaný špeciálnym spermicídnym gélom s obsahom látky Nonoxynol-9, ktorá aktívne zabíja spermie, aby ste si svoju túžbu mohli obaja užiť bez obáv naplno. Jeho nominálna dĺžka je 18,5 cm a šírka 5,2 cm, takže je ideálny pre priemer penisu okolo 3,5 cm. Prezervatív disponuje rezervoárom a je pripravený na ďalšiu lubrikáciu gélom na vodnej báze. Ponúkame ho vo veľkom balení po 100 kusoch, ktoré vám iste vydrží niekoľko výnimočných orgazmov.
Doprajte svojim prežitkom pridanú hodnotu v podobe silného štítu proti nechcenému počatiu.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby možno pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm SICO Spermicide 100 ks:

  • neparfumovaný kondóm lubrikovaný spermicídnym gélom
  • Nonoxynol-9 zvyšuje ochranu a bezpečie
  • vyrobený z kvalitného prírodného kaučuku prvotriednej kvality
  • ponúka mimoriadnu pružnosť a vysokú odolnosť
  • tenká stena a hladký valcovitý povrch zaistí prirodzený pocit
  • disponuje rezervoárom
  • veľké balenie so 100 kusmi

Parametre:


Farba: transparentná
Vôňa: žiadna
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 18,5 cm, šírka 5,2 cm, vhodný pre priemer penisu cca 3,5 cm
Obsah balenia: 100 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre