Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Kondóm SKYN Excitation 3 ks

Kondóm SKYN Excitation 3 ks

Výnimočný prezervatív s dráždivou textúrou bez obsahu latexu vhodný aj pre alergikov. Unikátny materiál SKYNFEEL® ponúkne vysokú citlivosť a spoľahlivú ochranu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Sex je o zážitkoch a o pocitoch. Zažite jedinečné spojenie s vašou drahou polovičkou kedykoľvek dostanete chuť a zostaňte chránení proti nechcenému počatiu a pohlavne prenosným chorobám. Objavte tento kondóm SKYN Excitation, ktorý zaručí mimoriadne dobrodružstvo plné vášne a túžby. Nová generácia kondómov pre moderných jedincov, ktorí si chcú užiť milostné aktivity ako nikdy predtým a napriek tomu si zachováva vlastnosti spoľahlivej ochrany a veľmi vysokú kvalitu.
Tento prezervatív je vyrobený z revolučného unikátneho materiálu SKYNFEEL®, ktorý neobsahuje latex ani latexové proteíny, takže je ideálny pre alergikov. Flexibilný a mäkký syntetický polyizoprén je napriek tomu dosť pružný, aby sa perfektne prispôsobil penisu a je veľmi tenký, takže sa stane vašou druhou kožou. Navyše je odolný a vydrží aj divokejšie hrátky. Nominálna šírka 5,3 cm padne väčšine mužom. Milióny spokojných používateľov potom pozitívne hodnotia jeho prirodzenú a výrazne vysokú citlivosť i pohodlné používanie. Samozrejmosťou sú prísne elektronické testy, aby spĺňal bezpečnostné štandardy.
SKYN Excitation má klasický rovný tvar, ktorý sa ľahko nasadzuje a dodá vám istotu. Pre maximálnu možnú mieru dráždenia má na svojom povrchu stimulačné hroty vo vlnkovitej schéme, takže s nimi objavíte nepoznanú rozkoš. Je v priehľadnej a neutrálnej farbe a nemá typický zápach latexu, takže si ho ani nevšimnete a nebude rušiť vaše zmyselné myšlienky. V prednej časti disponuje priestranným rezervoárom na odchyt spermií. Je lubrikovaný jemným nespermicídnym silikónovým lubrikantom, ktorý uľahčí začiatok a ponúkne fenomenálny chladivý efekt. Kedykoľvek je pripravený na ďalšiu dávku lubrikačného gélu na vodnej báze. V krásnej designovej krabičke nájdete 3 jednotlivo zabalené kusy.
Vychutnajte si intenzívny intímny okamih naplno a nechajte sa uniesť až na vrchol erotickej extázy.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. V prípade potreby je možné pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm SKYN Excitation 3 ks:

  • technologicky vyspelý moderný kondóm bez latexu a latexových proteínov
  • jedinečná antikoncepčná metóda ideálna pre alergikov
  • vyrobený z veľmi kvalitného unikátneho materiálu SKYNFEEL®
  • nemá typický latexový zápach
  • je pružný aj odolný a prispôsobí sa väčšine mužom
  • ultra tenká stena zaistí dokonalý prirodzený pocit ako druhá koža
  • klasický tvar so stimulačnými hrotmi disponuje rezervoárom
  • hodvábny nespermicídny silikónový lubrikant s chladivým efektom
  • 3 kusy v balení

Parametre:


Farba: transparentná
Vôňa: žiadna
Materiál: polyizoprén
Rozmery: celková dĺžka 20 cm, šírka 5,3 cm, vhodný pre priemer penisu cca 3,6 cm
Obsah balenia: 3 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre