Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Korzet latexový LateX Basque S

Korzet latexový LateX Basque S

Vyzývavý latexový korzet LateX Basque. Čierna farba v kombinácii s červenými pruhmi z prírodného kaučuku so zipsom a podväzkami pre BDSM hry.
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Obľúbili ste si latexový materiál pre jeho úžasný vzhľad a holdujete tvrdším BDSM hrám? Potom vám v zbierke nesmie chýbať tento latexový korzet LateX Basque. Zmyselná bielizeň z tenkého prírodného kaučuku s hrúbkou 0,6 mm vás premení na dravú bohyňu cukru a biča. Prekvapte partnera v tejto luxusnej bielizni a potešte svoje i jeho túžby. Korzet na ramienkach čiernej farby so zapínaním vpredu na zips je ozdobený žeravými zvislými červenými pruhmi. Je ľahko flexibilný a skvele vytvaruje vašu postavu. Vďaka nemu sa budete cítiť skutočne na koni, čo využijete pri svojej dominancii. Akonáhle uvidí vaše nekompromisné sebavedomie, nebude ho lákať odvrávať a padne vám k nohám. Pôsobivý hlboký dekolt bude dráždiť každučkým pohľadom jeho fantáziu. Korzet má štyri podväzkové pásiky zakončené kovovou skobou pre uchytenie vašich pančúch. Pančuchy ani nohavičky nie sú súčasťou balenia.
Nebojte sa zaexperimentovať a prevezmite vo vašej spálni opraty. Jediným oblečením ho prinútite počúvať na slovo.

Korzet nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu, vyhnite sa kontaktu s ostrými predmetmi. Prírodný kaučukový latex môže spôsobovať alergie. Latex je citlivý materiál na poškriabanie a zafarbenie napríklad make-upom, šperkami, teplom, jedlom, pitím. Čistenie vykonávajte len špeciálnym latexovým čistiacim prostriedkom alebo v čistej vlažnej vode bez pridania pracieho prášku, potom jemnou vlnenou handričkou vytrite do sucha. Opakované umývanie a vytieranie do sucha zvyšuje lesk. Latexové veci je nutné vyleštiť pomocou ošetrujúceho spreja na latex, môžete použiť aj púder na latex, ktorý uľahčuje obliekanie.

Prečo si vybrať korzet latexový LateX Basque:

  • sexy šaty podporia vaše BDSM hry
  • extra tenký 100% prírodný kaučukový latex
  • pružný a prispôsobivý materiál vytvaruje postavu
  • zapínanie vpredu na zips
  • štyri podväzkové pásy pre uchytenie pančúch
  • ponúkame vo veľkosti S, M, L, XL a 2XL

Parametre:


Farba: čierna, červená
Materiál: 100% latex (prírodný kaučuk)
Veľkosť: S, M, L, XL a 2XL
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Typ:
Vibrácie:
Nie
Veľkosť:
Materiál:
Materiál:
Materiálové zloženie:
100 % latex