Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Kostým Leg Avenue Golden Angel zlatý

Kostým Leg Avenue Golden Angel zlatý

Štvordielny kostým zlatého sexy anjela. Šaty z trblietavej tkaniny, čelenka, vzrušujúce nohavičky a mini krídla ideálne pre súkromné hrátky či karneval.
Vyberte si vežkos:
Doprava zadarmo
59.50 €
Opis tovaru

Ste anjelská duša, ale občas cítite, že by ste rada poriadne hnevala? Potom doprajte svojmu zovňajšku onú nevinnos a nechajte prehovori svojho vnútorného diablika. Tento jedinečný kostým Leg Avenue Golden Angel bude ideálny pre prekvapujúci pikantný večer či maškarný večierok. V jeho iskrivej zlatej farbe budete žiari, nech už ste kdekožvek. Rozviňte svoju fantáziu a porozprávajte sa so svojím božským sex-appealom.
Štvordielny kostým anjela obsahuje luxusné krátke šaty, čelenku, nohavičky a mini krídla na chrbát. Unikátne šaty atraktívneho asymetrického strihu sú ušité z trblietavej pevnej a nariasenej tkaniny. Sú na jedno široké ramienko, ktoré nadväzuje na top, ktorý vám ponúkne skutočne magneticky príažlivý výstrih, v ktorom vaše prednosti náramne vyniknú. Nasleduje krátka skladaná sukňa, ktorá žiadnu spoločnos vo vašej blízkosti nenechá chladnú. Zmyselný rozparok v prednej časti dá vožnos vášmu pohybu vo zvodnom rytme. Tkaná čelenka disponuje vzadu gumičkou pre presne padnúcu vežkos. Polstrované mini krídla sa nasadzujú na chrbát prostredníctvom gumičiek a doplnia kostým pre celkový dojem rozkošného nevinného anjelika. Nohavičky majú príjemný strih, v ktorom sa budete cíti ako bohyňa. Kostým perte iba ručne v studenej vode.
Objavte vzrušujúce role-play hry v spálni a zasiahnite svoju polovičku natožko, že si to bude ešte vežmi dlho pamäta.

Prečo si vybra kostým Leg Avenue Golden Angel:

  • perfektný kostým pre erotické hranie rolí či pre sexy karnevaly
  • krátke šaty zvodného asymetrického strihu na jednom ramienku
  • pevná trblietavá tkanina v skladanom dizajne
  • pôvabný hlboký výstrih magneticky pritiahne pozornos
  • perfektne vyzdvihne prednosti a dodá vašim prsiam dokonalý tvar
  • čelenka a mini krídla na chrbát doplnia anjelský vzhžad
  • príjemne vykrojené nohavičky sú súčasou balenia
  • ponúkame vo vežkosti S, M a L

Parametre:


Farba: zlatá
Materiál: šaty 75% nylon, 25% kovové vlákno, povrchová úprava 96% polyester, 4% elastan, nohavičky 96% polyester, 4% elastan, krídla 100% polyester
Vežkos: S, M, L

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
šaty 75% nylon, 25% kovové vlákno, povrchová úprava 96% polyester, 4% elastan, nohavičky 96% polyester, 4% elastan, krídla 100% polyester