Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Kostým Obsessive Evilia červený

Kostým Obsessive Evilia červený

Neodolatežný pekelný kostým. Body z tenkých popruhov a čipkových táng, nálepky na bradavky, čelenka s rohmi a obojok nažhavia atmosféru.
Vyberte si vežkos:
34.90 €
Opis tovaru

Pripravte sa na vášnivý večer a premeňte sa na zvodného čertíka, ktorý navodí démonickú túžbu vo vašom partnerovi. Tento kostým Obsessive Evilia Teddy v rozpálenej červenej farbe okorení sviatočný zhon a rozvožní vašu fantáziu. Kostým sa skladá z unikátneho body, čelenky s rohmi, obojku a nálepiek na bradavky. Všetko v pekelne príažlivom dizajne.
Body je tvorené iba tenkými elastickými ramienkovými popruhmi, ktoré sa skvele prispôsobia a perfektne obopnú vaše krivky. Majú príjemnú povrchovú úpravu z hebkého zamatu. V kombinácii s luxusnými čipkovými tangami vytvorí výnimočný vzhžad. Nastavitežné ramienka dovolia presnejšiu úpravu vežkosti, aby skvele padlo a premení vaše telo v geometrickú dekoráciu, ktorej vᚠpartner jednoducho neodolá. Značná čas vašej pokožky, rovnako ako vaše prsia zostanú odhalené a pripravené na horúce dotyky aj sladké bozky. Na chrbte potom nájdete nádherný vyšívaný čipkový prvok, ktorý spája obe časti ramienok. Tie sú potom vedené smerom ku krajkovým tangám, ktoré vás prekvapia atraktívnym strihom. Dokonale povznesú vᚠzadoček a ponúknu vám otvorený rozkrok pre prípad rýchlovky bez nutnosti vyzliekania, čo ocení každý nedočkavec.
Báječné doplnky potom podporia celkový dojem. Luciferove rohy z imitácie kože na čelenke aj tenký obojok ozdobia vᚠkrk a lepítka na bradavky s čertovským motívom decentne zahalia erotogénne miesta. Lepítka disponujú jemným silikónovým lepidlom, ktoré dobre drží a možno ho nalepova aj opakovane. Bičík nie je súčasou balenia, avšak môžete si ho prida k nákupu tu.
Objavte sa pred svojou láskou v tomto skvostnom modeli a zvolajte: "Vitaj v pekle, miláčik..."

Prečo si vybra kostým Obsessive Evilia Teddy:

  • dokonale zmyselná erotická bielizeň v pekelne zvodnom dizajne
  • body z elastických zamatových popruhov zakončené atraktívnymi tangami z hodvábne jemnej čipky
  • moderný strih vyzdvihne vaše telo aj prednosti a povznesie krásu zadočku
  • odhalené partie pre vzrušujúce škádlenie
  • otvorený rozkrok pre možnos rýchlovky bez nutnosti vyzliekania
  • nastavitežné ramienka presne upravia vežkos
  • fantastické doplnky ako je čelenka s čertovskými rohmi a tenký obojok na krk
  • lepítka na bradavky perfektne držia na mieste a umožňujú opakované použitie
  • ponúkame vo vežkosti S/M, a L/XL

Parametre:


Farba: červená
Materiál: body a obojok 90% polyamid, 10% elastan, čelenka 45% PVC materiál, 40% plast, 10% kov, 5% polyester, lepidlá na bradavky 85% polyuretán, 10% polyester, 5% lepidlo
Vežkos: S/M, L/XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
body a obojok 90% polyamid, 10% elastan, čelenka 45% PVC materiál, 40% plast, 10% kov, 5% polyester, lepidlá na bradavky 85% polyuretán, 10% polyester, 5% lepidlo