Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Krém MAI BTB XXL Erection 75 ml

Krém MAI BTB XXL Erection 75 ml

Posilňujúci krém na penis MAI BTB XXL Erection v obsahu 75 ml. Obsahuje prírodné zložky, ktoré prekrvia -Vašu pýchu a zaistia silnejšiu a pevnejšiu erekciu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Je načase posilniť svoju chlapskú sebaistotu a prestať sa hanbiť. Na veľkosti záleží. A preto je tu tento skvelý krém na penis z kolekcie BTB XXL Erection od značky MAI v obsahu 75 ml. Posilňujúci krém s obsahom prírodných zložiek, ktorý dokonale prekrví vaše mužstvo a pripraví vás aj vašu partnerku na divokú vášnivú noc. Zaistí tvrdšiu a pevnejšiu erekciu, vďaka ktorej získate aj na veľkosti a objemu. Krém má príjemnú štruktúru, perfektne sa vstrebáva, je šetrný k pokožke a nevysušuje ju. Jeho osviežujúca mentolová vôňa vás vtiahne znovu do deja a do sveta opojných intímnych momentov. Naneste malé množstvo krému pred pohlavným stykom na obnažený penis a vmasírujte ho.
Prebuďte v sebe diviaka a dosiahnite sebavedomie, ktoré zvedie každú ženu.

Prečo si vybrať lubrikačný gél MAI BTB Anal relax 75 ml:

  • krém určený k masáži penisu prekrvuje a zlepšuje erekciu
  • tvrdšia a väčšia pýcha v rozkroku
  • intenzívnejšie a citlivejšie orgazmy
  • zlepšené výsledky pri dlhodobom používaní
  • nevysušuje pokožku a zanecháva ju hebkú a vláčnu
  • obsahuje prírodné zložky
  • príjemná osviežujúca vôňa
  • vyrobené v Španielsku

Parametre:


Farba: biela
Obsah: 75 ml
Zloženie: Aqua, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Capric Triglyceride, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ptychopetalum Olacoides Bark/Root Extract, Propylene Glycol, Ginko Biloba Leaf Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Cethyl Alcohol, Beznyl Alcohol, Dehydroacetis Acid, Potassium Sorbate, Xhantan Gum, Gaultheria Procumbens Flower/Leaf/Stem Oil, Methyl Nicotinate, Tocopherol (Mixed) Beta-Sitosterol, Squalene, Lactic Acid
Parametre