Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Krém Loovara TIGHT UP! 50 ml

Krém Loovara TIGHT UP! 50 ml

Ošetrujúci krém Loovara TIGHT UP! 50 ml. Unikátne vegánske zloženie s kyselinou hyalurónovou pre vaginálnu pokožku. Zvyšuje elasticitu a pôsobí proti starnutiu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte luxusnú a nežnú starostlivosť aj svoje lasturke. Tento fantastický krém Loovara TIGHT UP! v objeme 50 ml sa postará o vašu intímnu oblasť a dodá vám zo seba lepší pocit. Ženy po pôrode alebo s pribúdajúcim vekom vďaka nedostatku estrogénu môže trápiť strata pružnosti pokožky vagíny a jej ovisnutý vhľad. Unikátne vegánskej zloženie nemeckej kvality vám pomôže tieto nežiaduce javy odstrániť. Krém s hladkou a jemnou textúrou sa perfektne vstrebáva, nelepí a poskytuje mimoriadne pohodlie. Je dermatologicky testovaný, nedráždi a neobsahuje mikroplasty. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, Paracress a pullulánu, známy tiež ako prírodný botox a v neposlednom rade rastlinný glycerín. Tieto ingrediencie majú blahodarný vplyv na vašu kožu. Glycerín perfektne hydratuje a zvláčňuje pokožku a zanecháva na nej ochranný film. Kyselina hyalurónová viaže tekutinu v pokožke, udržiava a spevňuje ju. Paracress a pullulánu napína a vyhladzuje vrásky a povrch kože. Vaša vagína tak dostane novú vzpruhu a bude vyzerať úplne fenomenálne, čo sa odrazí aj na vašom sebavedomí. Krém aplikujte každý deň po sprche v tenkej vrstve, ktorú vmasírujte.
Navráťte svojmu klinu mladistvý vzhľad a získajte späť svoj zvodný nástroj lásky.

Prečo si vybrať krém Loovara TIGHT UP! 50 ml:

  • luxusný krém pre ženy výnimočné nemeckej kvality
  • jemná a hladká textúra citlivá na ľudskej pokožke sa perfektne vstrebáva
  • unikátne vegánskej zloženie
  • dermatologicky testované
  • nedráždi ani nelepí a neobsahuje mikroplasty
  • Paracress a pullulánu zmierňuje starnutie a navracia elasticitu pokožky
  • kyselina hyalurónová a rastlinný glycerín sa postarajú o hydratáciu kože
  • praktická fľaštička ponúkne jednoduchú aplikáciu

Parametre:


Obsah: 50 ml
Zloženie: Aqua, Alcohol Denat ,. Glycerín, Etylhexyl Stearate, pullulánu Phenoxyethanol, Acrylates / C10-30 Alkyl acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Parfum, Menthyl lactate, Punica granatum (Pomegranate) Seed Oil, Sodium hyaluronate, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Spilanthes oleracea
Parametre