Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Krém pre mužov Steve's Balls Deodorant 100 ml

Krém pre mužov Steve's Balls Deodorant 100 ml

Krém pre mužský podvozok Steve 's Balls Dezodorant 100 ml. Osviežujúci krém slúži ako dezodorant pre vaše semenníky, aby boli voňavé, v suchu a v pohodlí.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Steva trápilo nadmerné potenie v rozkroku. Stevovi to nebolo ľahostajné. Steve to chcel zmeniť. Steve premýšľal a vymyslel unikátnu formulu, ktorá mu pomohla. Steve vyrobil krém, ktorý posiela ďalej, aby aj vaše podpalubie bolo ako v lobby päťhviezdičkového hotela. Buď ako Steve!
Krém pre mužov Steve 's Balls Dezodorant s objemom 100 ml je špičková pánska kozmetika, ktorá berie muža vážne. Unikátne zloženie krému vám poskytne osviežujúci a bezpečný pocit v rozkroku, ktorý ochráni vaše vajcia pred potením aj nepríjemným zápachom. Už žiadne lepenie a žiadny stud. Dajte si poriadnu sprchu a po nej aplikujte tento krém na vaše intímne partie. Doprajte si luxus a nevynechajte jediné miestečko. Pekne ľavú stranu, potom pravú. A je hotovo! Krém veľmi rýchlo zaschne a vytvorí jemný film, ktorý ochráni vaše partie. Budete niekoľko hodín pekne v suchu s osviežujúcou vôňou po mentolu a citrusoch. Je dermatologicky testovaný a jemný k citlivej pokožke. Vaše nádobíčko bude mať tú najlepšiu starostlivosť.
Zabudnite na nežiaduce pocity a vyskúšajte tento jedinečný Stevov guľodorant. Buďte kedykoľvek pripravení na rande so skvelou vôňou tam, kde by ste to nečakali.

Prečo si vybrať krém pre mužov Steve's Balls Deodorant:

  • unikátna pánska kozmetika výnimočnej kvality
  • účinné a príjemné riešenie potenia v intímnej oblasti
  • extra rýchle sa vstrebáva a zanecháva svieži pocit bez lepenia
  • osviežujúca vôňa mentolu s kvapkou citrusov
  • je citlivý k pokožke a prináša pocit bezpečia
  • dermatologicky testovaný

Parametre:


Obsah: 100 ml
Zloženie: Aqua (Water), Alcohol Denat., Coco-Caprylate / Caprate, Hydrated Silica, C13-15 alkánov, Glycerín, Sodium Caproyl / Laurol Lactylate, Kaolín, triethylis Citrate, Acrylates / C10-30 Alkyl acrylate Crosspolymer , Avena Sativa Meal Extract, Hydroxyethylcellulose, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, mentol, Citrus Aurantium bergamia Fruit Oil, Limonene, Linalool, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, trietanolamínu
Parametre