Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Krém YESforLOV CARESS CREAM FOR BUTTOCKS

Krém YESforLOV CARESS CREAM FOR BUTTOCKS

Špeciálny krém na zadok YESforLOV CARESS CREAM. Unikátna formula s kyselinou salicylovou odstraňuje odumreté bunky a čistí vrchnú vrstvu pokožky.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Postarajte sa o svoje telo, doprajte mu výnimočnú starostlivosť, odmení vás nádherným vzhľadom, zdravou pokožkou a mimoriadnou príťažlivosťou. Tento špeciálny krém na zadok YESforLOV CARESS sa postará o vaše pozadie a dodá mu šarm. Neobsahuje parabény, je zdravotne nezávadný, dermatologicky testovaný a 100% vegánsky. Unikátne zloženie krému má hodvábnu štruktúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva, nepôsobí mastne, prináša vašej pokožke neuveriteľnú jemnosť a upokojuje ju. To všetko aj vďaka obsahu mandľového oleja a bambuckého masla, avšak kráľovská ingrediencia, ktorá z neho robí tak jedinečný produkt je kyselina salicylová. Tá napomáha odstraňovať odumreté bunky a znižuje nedokonalosti pokožky. Čistí vrchnú vrstvu kože a s pridaným keratínom zaistí peelingový účinok, ktorý vyhladzuje a skvalitňuje kožu na vašom zadku. Už žiadne čierne bodky ani zarastené chĺpky. Váš zadoček bude hebký, mäkký a dokonalý, pripravený kedykoľvek na obdivné a túžobné pohľady. A vy dámy samy viete, ako často pohľad mužov skĺzava práve na túto partiu. S týmto krémom pocítite zmenu už po 4 dňoch.
Buďte pripravená a nedovoľte vášmu telu pokaziť možnosť zviesť vášho partnera obyčajnou prehliadkou vášho krásneho zadočku.
Upozornenie: Nepoužívajte, ak máte alergiu na aspirín alebo salicylované zlúčeniny. Nie je určený pre deti do 3 rokov. Zabráňte kontaktu s očami a sliznicami.

Prečo si vybrať krém YESforLOV Caresse CREAM:

  • unikátny vegánsky krém na zadok s maximálnou starostlivosťou o pokožku
  • výnimočné zloženie s kyselinou salicylovou a keratínom vyhladzuje a zvláčňuje kožu
  • odstraňuje odumreté bunky a zaistí mimoriadny peelingový účinok
  • perfektne sa vstrebáva a má príjemnú vôňu
  • čistí vrchnú vrstvu kože a bojuje proti čiernym bodkám a zarasteným chĺpkom
  • vytvorený pre dokonalosť vášho pozadia

Parametre:


Farba: biela
Obsah: 100 ml
Zloženie: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Tapioca Starch, Hydrogenated Polyisobutene, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol, Cyclopentasiloxane, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cyclohexasiloxane, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Phenoxyethanol, Peg-75 Stearate, Isohexadecane, Perfume, Sodium Hydroxide, Ceteth-20, Steareth-20, Allantoin, Salicylic Acid, Polysorbate 80, o-Cymen-5 Ol, Tetrasodium EDTA
Parametre