ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Krúžok vibračný YEQU DESIRES REMOTE CONTROL black

Krúžok vibračný YEQU DESIRES REMOTE CONTROL black

Katalóg: AD042
Silikónový vibračný krúžok YEQU DESIRES REMOTE CONTROL s dvoma motorčekmi ponúka 10 stupňov vibrácií. Stimulácia klitorisu s možnosťou diaľkového ovládania.
Všetky recenzie (1)
36.40 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Pre všetkých, ktorí holdujú sexu za prítomnosti vibračných či erekčných krúžkov máme unikátny tip na spestrenie partnerských hier. Vibračný krúžok YEQU DESIRES REMOTE CONTROL v tajomnej čiernej farbe vás poteší oboch. Je vyrobený zo zamatovo jemného a hebkého lekárskeho silikónu, ktorý je hypoalergénny a teda nezávadný pre ľudskú pokožku. Krúžok svojím tvarom umožní priamo pri styku dráždenie buďto partnerkinho klitorisu alebo hrádze. Disponuje dvoma roztiahnuteľnými krúžkami, ktoré padnú na akýkoľvek priemer penisu a ľahko priškrtí krv v ňom, čo bude mať za následok predĺženie erekcie a pozdržanie ejakulácie. Vďaka tomu vydržíte dlhšie uspokojovať vašu milenku, ktorú budú vibrácie blažene obšťastňovať. Vyberať môžete z 10 režimov vibrácií a pulzácií, ktoré zaisťujú dva veľmi výkonné a tiché motorčeky. Krúžok je možné ovládať buď tlačidlom na stimulátore alebo pomocou diaľkového ovládača z odolného ABS plastu. Krúžok je vodeodolný, takže si ho s partnerkou môžete užiť pri radovánkach v sprche. Nabíjanie krúžku je jednoduché vďaka USB kábla, ktorý je súčasťou balenia, rovnako ako 12V batéria, ktorá poháňa diaľkový ovládač.
Objavte čaro párových aktivít a potešte svoju polovičku perfektnou dlhou výdržou a luxusnou vzrušujúcou a zmyselnou stimuláciou bodu, ktorý má najradšej.

Jednoduché ovládanie nebude vaše intímnosti nijako narušovať. Podržte tlačidlo power na návleku po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Krúžok vás privíta rozsvietením LED diódy a uvedie sa do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
Na použitie s diaľkovým ovládačom ho prepnite do pohotovostného režimu. Krátkymi stlačeniami tlačidla na ovládači zapínate a meníte jeho režimy. Pri podržaní tlačidla po dobu 2 sekúnd vibrácie pozastavíte. Vypnúť ho musíte opäť priamo tlačidlom na stimulátore.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať krúžok vibračný YEQU DESIRES REMOTE CONTROL:

  • obľúbená erotická pomôcka pre oboch milencov naraz
  • stimulácia citlivého klitorisu a hrádze priamo pri sexe
  • vyrobené zo zamatovo jemného a neuveriteľne hebkého silikónu
  • roztiahnuteľné krúžky pre dlhšiu výdrž pozdržia ejakuláciu a skvalitnia erekciu
  • dva tiché a výkonné motorčeky
  • 10 silných vibračných a pulzačných režimov
  • diaľkové ovládanie s dosahom až 5 metrov
  • vodeodolné prevedenie
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka krúžka 8,7 cm, dĺžka stimulátora 9,8 cm, priemer stimulátora 2,9 cm, priemer krúžkov roztiahnuteľný od 2,8 cm, dĺžka ovládača 7,2 cm, šírka ovládača 3,5 cm , hĺbka ovládača 1,6 cm
Vibrácie: áno
Pohon: Li-on batéria, 1 x 12V batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (1)

Recenzie tovaru Krúžok vibračný YEQU DESIRES REMOTE CONTROL black (1)

ověřený zákazník
07.05.2022
OK.
Priemerné hodnotenie
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníkov odporúča produkt
Parametre
Parametre:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion, 1 x 12V 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka krúžku 8,7 cm, dĺžka stimulátora 9,8 cm, priemer stimulátora 2,9 cm, priemer krúžkov roztiahnuteľné od 2,8 cm, dĺžka ovládača 7,2 cm, šírka ovládača 3,5 cm, hĺbka ovládača 1,6 cm 
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: