ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Krúžok na penis Blush NOJE C1 RING slate

Krúžok na penis Blush NOJE C1 RING slate

Vibračný krúžok Blush NOJE C1 RING mužom oddiali ejakuláciu a skvalitní erekciu a žene stimuluje klitoris pomocou vibrácií a pulzácií.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Že ste ešte vibračný krúžok neskúšali? Tak teraz máte možnosť to napraviť. Blush NOJE C1 RING je vyrobený z extra jemného silikónu, ktorý je veľmi príjemný na koži. Pružný krúžok sa dobre nasadzuje a jeho širší tvar skvele podrží vašu erekciu a oddiali ejakuláciu. Má na tele výstupky pre väčšiu stimuláciu, ktoré vám zaručia intenzívny pocit pri vašich hrách. Je anatomicky tvarovaný a dobre sa prispôsobí akejkoľvek polohe. Vibračná jednotka disponuje 5 vibračnými a 5 pulzačnými režimami, a ak vás vibrácie zrovna nebudú baviť, jednotka sa dá vybrať a môžete tak pre hry použiť len samotný krúžok. Ďalšou výhodou je dobíjanie pomocou priloženého USB kábla, takže už nemusíte riešiť náhradné batérie. Vibračná jednotka je odolná proti striekajúcej vode pre jednoduché čistenie. Ešte váhate? Vy si predsa zaslúžite exkluzívny zážitok!

Ovládanie jedným bočným tlačidlom je naozaj jednoduché. Dlhým stlačením vibračný krúžok zapnete. Ďalšími krátkymi stlačeniami prepínate medzi jednotlivými vibráciami a pulzáciami. Vypnete ho ďalším dlhým stlačením tlačidla.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. . Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou mydlovou vodou a nechajte uschnúť na vzduchu alebo utrite jemnou handričkou. Neponárajte ho do vody, nie je vodotesný. Na čistenie môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibračný krúžok Blush NOJE C1 RING slate:

  • obľúbená erotická pomôcka oboch milencov naraz
  • vyrobené z extra jemného silikónu
  • výber z 10 režimov vibrácií a pulzácii
  • širší tvar pre lepšiu erekciu a oddialenie ejakulácie
  • odolný proti striekajúcej vode
  • je nabíjateľný pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: šedá, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka krúžku 8,5 cm, priemer 3 cm - roztiahnuteľný, dĺžka dráždidlá 4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: odolné proti striekajúcej vode
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre