Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Krúžok na penis LELO x DIESEL TOR 2 červený

Krúžok na penis LELO x DIESEL TOR 2 červený

Výnimočná luxusná edícia značky LELO a DIESEL. Krúžok na penis z hodvábneho silikónu a hlbokými silnými vibráciami, ktoré si užijú obaja partneri.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dve známe svetové značky spojili svoje sily, aby vám poskytli to najintenzívnejšie a najdokonalejšie uspokojenie, aké si dokážete predstaviť. Výsledkom je luxusný krúžok na penis LELO x DIESEL TOR 2, ktorý vás oslní nielen svojim ohnivo červeným sexi dizajnom, ale predovšetkým modernou technológiou, neodolateľným materiálom a ohromujúcimi zážitkami.
Tento krúžok je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, ktorý je úplne bezpečný pre ľudskú pokožku a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Jednoduchý zaoblený tvar vám dokáže poskytnúť jedinečné chvíle túžby. Flexibilný roztiahnuteľný krúžok má zosilnené hrany na vnútornej strane, aby sa krúžok udržal na mieste a je vhodný takmer pre akýkoľvek priemer penisu. Jeho úlohou je ľahko zaškrtiť nahromadenú krv a zabrániť jej odchodu, čo bude mať za následok skvalitnenie, predĺženie erekcie a oddialenie ejakulácie, aby vaša vášeň nepohasla a mohli ste partnerku uspokojovať trebárs po celú noc. K tomu sa budú jeho zmyselné vibrácie presúvať ako do penisu, tak priamo ku klitorisu, takže si vašu spoločnú rozkoš užijete obaja naplno. Krúžok sa dá však využiť napríklad aj pri orálnom sexe, kedy jeho pootočením môže dráždiť semenníky. Fantázii sa medze nekladú a krúžok vám určite prinesie veľa pikantnej zábavy.
Jeho extra tichý a veľmi výkonný motor vás presunie na hranicu erotickej extázy. Ponúkne vám 12 intenzít konštantnej hlbokej vibrácie alebo prepojte vzrušujúce vrnenie s vašim rytmom a vychutnajte si jeho 7 vibračných a pulzačných režimov. Dve intuitívne tlačidlá na boku umožnia nenáročné ovládanie. Tiež má zámok tlačidiel, ktorý zamedzí jeho nechcenému spusteniu napríklad v batožine. Je navyše plne vodotesný, aby ste mohli objaviť nespútané momenty v sprche alebo vo vani. Energiu mu potom doplníte pomocou priloženého USB kábla.
Zažite nekonečné dobrodružstvo, ktoré pre vás pripravili svetové značky a zabudnite na okolitý svet.

Jednoduché ovládanie si rýchlo podmaníte. Zámok tlačidiel aktivujete či deaktivujete podržaním oboch tlačidiel na boku po dobu 3 sekúnd. Následne krátkym stlačením tlačidla + zapnete jeho prvú vibráciu. Teraz môžete stláčaním či pridržaním tlačidla + upravovať intenzitu vibrácií, tlačidlom - ju zase môžete ubrať. Dostaňte sa až na tú najsilnejšiu vibráciu a znova podržte tlačidlo + po dobu 3 sekúnd pre zmenu na vibračné a pulzačné rytmy. Krátkymi stlačeniami tlačidla + ich meníte. Ak krátko stlačíte tlačidlo -, krúžok sa vráti do režimu konštantnej vibrácie. Opakovaným stlačením či pridržaním tlačidla - budete znižovať silu vibrácie až do jeho vypnutia.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať krúžok na penis LELO x DIESEL TOR 2:

  • luxusná limitovaná edícia erotickej pomôcky pre páry v úplne elegantnom dizajne
  • vyrobený zo zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality
  • skvele stimuluje klitoris aj penis a prináša mnoho erotickej zábavy pre oboch
  • skvalitní erekciu a oddiali ejakuláciu pre dlhotrvajúcu výdrž
  • roztiahnuteľný krúžok vhodný takmer pre všetkých mužov
  • neuveriteľne výkonný motor s extra tichým chodom nevyruší vaše myšlienky
  • 7 hlbokých vibračných a pulzačných rytmov a 12 intenzít sily vibrácií
  • funkcia zámku tlačidiel
  • plne vodotesné prevedenie ponúkne mokré hrátky v sprche či vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená
Materiál: silikón
Rozmery: dĺžka 6 cm, šírka 4,6 cm, hĺbka 2,1 cm, vnútorný priemer roztiahnuteľný od 2,9 cm
Vibrácia: áno
Pohon: dobíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre