Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Krúžok na penis PicoBong REMOJI LIFEGUARD vibračné fialový

Krúžok na penis PicoBong REMOJI LIFEGUARD vibračné fialový

Luxusný krúžok PicoBong LIFEGUARD v hravej fialovej farbe z ultra hebkého silikónu. Roztiahnuteľný priemer a 6 vibračných režimov. Možno prepojiť s aplikáciou.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Okoreňte svoj sexuálny život a vezmite si so sebou na dovolenku či do spálne tento fantastický krúžok na penis LIFEGUARD od PicoBong, čo je sesterská značka známej a obľúbenej firmy LELO. Zaručene s ním zažijete momenty plné vášne a neutíchajúcej túžby. Krúžok fialovej farby moderného dizajnu ozdobený červeným odolným ABS plastom je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý pohladí vaše partie s takou nežnosťou, že sa ho už nebudete chcieť vzdať. Silikónový prsteň je roztiahnuteľný, takže je vhodný pre všetky priemery penisu. Telo krúžku má hladký povrch a ukrýva vo svojom vnútri silný motor s tichým chodom, ktorý vám ponúkne 6 vibračných a pulzačných režimov, ktoré potešia oboch partnerov. Krúžok stimuluje klitoris priamo pri styku a vibrácie sa prenášajú aj do penisu. Ku všetkému ľahko priškrtí penis a tým predĺži erekciu a oddiali ejakuláciu. Vaša výdrž bude takmer nekonečná a svoju fantáziu si môžete užívať trebárs po celú noc. Krúžok sa ovláda tlačidlom na boku, vzrušujúcim variantom je potom možnosť prepojiť ho s mobilnou aplikáciou, ktorá je na stiahnutie zadarmo. Hravé prostredie aplikácie Remoji a zbieranie bodov pre odomknutie ďalšej vibračnej pulzácie bude úžasnou pikantnou erotickou zábavou. Samozrejme ho vyskúšajte tiež v sprche pri spoločných hrách, pretože je odolný voči striekajúcej vode a jeho energiu mu doplníte pomocou priloženého USB kábla.
Vychutnajte si nekonečné a dlhotrvajúce chvíle plné žeravých prekvapení.

Jednoduché ovládanie vás ničím nezaskočí. Krátkym stlačením tlačidla na boku tela ho zapnete a spustíte režim párovania Bluetooth. LED dióda sa rozbliká. Ďalšími krátkymi stlačeniami spustíte a meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho dlhým podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd.
Na prepojenie s mobilným telefónom si stiahnite aplikáciu s názvom PicoBong Remoji z Google Play alebo App Store. Následne krátkym stlačením zapnite párovací režim Bluetooth a riaďte sa pokynmi aplikácie, ktorá je pre vás v slovenčine, príp. češtine.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať krúžok PicoBong LIFEGUARD:

  • moderná párová erotická pomôcka v hravom elegantnom dizajne
  • vyrobený z ultra hebkého a zamatového silikónu prvotriednej kvality
  • široký roztiahnuteľný prsteň vhodný pre takmer všetky priemery penisu
  • hladké telo so silným a tichým motorom
  • 6 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • možnosť prepojiť s mobilnou aplikáciou
  • vodeodolný pre mokré hry v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjací pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová, červená
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: výška 6,2 cm, šírka 5 cm, hĺbka 2,5 cm, vnútorný priemer roztiahnuteľný od 2,6 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre