Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Krúžok na penis SATISFYER POWERFUL ONE modrý

Krúžok na penis SATISFYER POWERFUL ONE modrý

Krúžok na penis SATISFYER POWERFUL ONE z hebkého silikónu odďaľuje ejakuláciu, predlžuje erekciu a 10 vibračných režimov dráždi klitoris. Ovládanie aj cez mobil
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Malý, ale šikovný! Dokáže zázraky a páry ho milujú. O čo ide? Jedinečný krúžok na penis POWERFUL ONE ring od známej značky SATISFYER v námorníckej modrej farbe. Krúžok, ktorý má za úlohu jedinú vec. Doviesť vás oboch k dokonalému vášnivému vrcholu, ktorý pocítite až v končekoch prstov. Je vyrobený z ultra jemného a zamatovo hebkého silikónu lekárskej kvality, ktorý vás pohladí s tou najnežnejšiou starostlivosťou. Má moderný dizajn a pôvabné tvary. Širšie telo disponuje výraznými drážkami, ktoré majú stimulovať klitoris partnerky. Ľahko flexibilný avšak pevný krúžok obopne pýchu muža a obmedzí prietok krvi v penise, čo má za následok predĺženie a skvalitnenie erekcie a oddialenie ejakulácie. Vďaka tomu poteší partnerku dlhšou výdržou a intenzívnejším milovaním. Jeho extrémne výkonný motor má neuveriteľne tichý chod a dopraje vám 10 vibračných a pulzačných režimov, ktoré pocítite obaja a užijete si ich plnými dúškami. Ovládať ich môžete priamo na tele krúžku pomocou ozdobného strieborného tlačidla alebo diaľkovo. Stiahnite si aplikáciu Satisfyer Connect a objavte nekonečnú túžbu a hravosť, ktorú vám dopraje.
Mobilná aplikácia, ktorá je pre vás úplne zadarmo, ponúka naozaj širokú paletu využiteľnosti, či už použitie ako intuitívny diaľkový ovládač, výber z veľkého množstva prednastavených režimov v knižnici, vytvorenie vlastnej krivky alebo sekvencie vibrácií, zdieľanie s ostatnými užívateľmi, ovládanie hlasom alebo prepojenie na diaľku s telefónom partnera z akéhokoľvek kúta sveta. Zaujímavou funkciou je synchronizácia hudby s vibráciami a to z vášho playlistu vrátane ponuky prepojenia sa Spotify. Ľudovo povedané počúvate svoju obľúbenú muziku a v jej rytme budete opojne rozmaznávaná. Vzrušujúca môže byť aj možnosť chatu a videorozhovoru. Môžete ho ovládať aj pomocou múdrych hodiniek. Zatiaľ fungujú iba s niektorými produktmi Apple, ktoré disponujú gyroskopom. V aplikácii tiež vidíte stav nabitia batérie.
Ako je už u SATISFYERU zvykom, tiež POWERFUL ONE je vodotesný podľa certifikátu IPX7, takže ho vyskúšajte aj v sprche či vo vani , kedy vás v spojení s teplou vodou čaká mimoriadna zábava a nabíja sa pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Uvoľnite sa a prežite jazdu svojho života! Trebárs po celú noc.

Ovládanie je veľmi jednoduché. Strieborné tlačidlo podržte po dobu 3 sekúnd. Privíta vás krátka vibrácia a spustí sa prvý režim vibrácií. Krátkym stlačením rovnakého tlačidla meníte programy vibrácií a pulzácií. Podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd krúžok vypnete. Pre celkové reštartovanie stačí podržať ovládacie tlačidlo po dobu 10 sekúnd. Úspešnosť reštartu je vám potvrdená 5 vibráciami.
Stiahnite si v Google Play či App Store aplikáciu s názvom Satisfyer Connect a ovládajte intuitívne svoj vibrátor pohodlne cez mobil. Po inštalácii budete mať ponuku vytvorených režimov či live control, ovládanie hlasom aj hudbou a po vytvorení free účtu môžete sťahovať vytvorené režimy inými užívateľmi a prepájať sa s nimi či s partnerom cez telefón. Párovanie bluetooth spustíte podržaním tlačidla s dvoma vlnkami po dobu 4 sekúnd. Krúžok dvakrát rýchlo zavibruje a LED indikátor začne blikať.

V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať krúžok na penis SATISFYER POWERFUL ONE:

  • dokonalá erotická pomôcka nielen pre párové hrátky
  • drážkovaný stimulátor klitorisu
  • veľmi kvalitný zamatovo hebký silikón lekárske kvality
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • veľa možností ovládania cez mobilnú aplikáciu
  • ovládanie hlasom alebo hudbou či na diaľku s partnerom
  • vodotesný podľa certifikátu IPX7
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: výška 9 cm, šírka 4,5 cm, hĺbka 3 cm, vnútorný priemer roztiahnuteľný od 2,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze

Slovná značka a logá Bluetooth® sú registrované ochranné známky vlastnené spoločnosťou Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie týchto značiek spoločnosťou EIS GmbH je na základe licencie. Apple, logo Apple a Apple Watch sú ochranné známky spoločnosti Apple Inc., názov Android a logo sú ochranné známky a vlastníctvo spoločnosti Google LLC. Funkcie Satisfyer App a Bluetooth® sú k dispozícii u jedného zo zahrnutých produktov. © 2020 EIS GmbH, všetky práva vyhradené.

Parametre