Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Krúžok na penis You2Toys Remote Controlled Cock Ring

Krúžok na penis You2Toys Remote Controlled Cock Ring

Vibračný krúžok You2Toys Remote Controlled Cock Ring z jemného silikónu a patrónou s PU úpravou na diaľkové ovládanie. Má 10 vibrácií a 6 intenzít sily.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Prežite nové vzrušujúce okamihy v spálni. Vibračný krúžok na penis You2Toys Remote Controlled Cock Ring si zamilujete. Krúžok je vyrobený z hodvábneho jemného silikónu. Jeho priemer je pevný avšak roztiahnuteľný a na jednej strane má výrazné stimulačné vrúbky pre dokonalé dráždenie klitorisu partnerky. Krúžok vás tiež jemne zaškrtí a tým predĺži vašu erekciu a oddiali ejakuláciiu. Navyše vibrácie tiež ľahko stimulujú penis. S výsledkom tak budete obaja nadmieru spokojní. Vibrácie zaisťuje malá patrónka, ktorá sa zasunie do krúžku. Tá je z odolného ABS plastu s povrchovou hebkou úpravou z PU materiálu. Má veľmi tichý a výkonný motor, ktorý ovláda 10 vibračných a pulzačných režimov. Partnerku iste poteší možnosť diaľkového ovládania, pretože si tak môže sama určiť mieru svojho vzrušovanie. Použitie ovládača vám naviac poskytne možnosť výberu zo 6 intenzít sily vibrácií. Ovládač je tiež z odolného ABS plastu potiahnutý jemným PU materiálom, je napájaný jednou C2032 3V batériou a má dosah až 5 metrov. Výhoda tohto vibračného krúžku je tá, že patrónku môžete kedykoľvek použiť tiež samostatne ako maličký vibrátor. Je opatrená manipulačným pútkom pre pohodlné používanie. Po odskrutkovaní krytu patróny nájdete slot pre nabíjanie cez priložený USB kábel. Užite si neopakovateľné okamihy s partnerom a týmto úžasným krúžkom a ovládajte mieru svojho vzrušenia.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Podržte na konci patróny po dobu 3 sekúnd. Privíta vás krátka vibrácia a krúžok sa zapne do pohotovostného stavu. Následne meníte krátkym stlačením tlačidla stupne vibrácií a pulzácií. Pre vypnutie opäť podržte tlačidlo na 3 sekundy. Na použitie s ovládačom uveďte krúžok do pohotovostného stavu. Tlačidlom power na diaľkovom ovládači zapnete krátkym stlačením jeho vibrácie a prepínate ich. Tlačidlami + a - ovládate silu vibrácií. Podržte tlačidlo power po dobu dvoch sekúnd a pozastavíte jeho prevádzku. Pre úplné vypnutie je potrebné znovu patrónu vypnúť.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opatrne opláchnite pod vlažnou vodou, najlepšie bez patróny a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať krúžok vibračný You2Toys Remote Controlled Cock Ring:

  • pevný silikónový vibračný krúžok na penis na diaľkové ovládanie
  • diaľkový ovládač s dosahom až 5 metrov
  • patróna z odolného ABS plastu s hladkou povrchovou PU úpravou
  • silný a diskrétny motor ponúka 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • s ovládačom môžete ovládať 6 stupňov intentzity
  • výrazná stimulačná textúra pre klitoris partnerky
  • patrónku možno využiť aj samostatne ako mini vibrátor
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá, tyrkysová
Materiál: silikón, ABS plast, PU
Rozmery: celková dĺžka 6,5 ​​cm, roztiahnuteľný priemer od 3,1 cm, dĺžka manipulačného pútka 7 cm, dĺžka patróny 7 cm, priemer patróny 1,8 cm, výška ovládača 8 cm, šírka ovládača 3,9 cm , hĺbka ovládača 2,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR2032 3V batéria
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Typ:
Pohon:
Li-on, 1 x CR2032 3V 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 6,5 cm, roztiahnuteľný priemer od 3,1 cm, dĺžka manipulačného pútka 7 cm, dĺžka patróny 7 cm, priemer patróny 1,8 cm, výška ovládača 8 cm, šírka ovládača 3,9 cm, hĺbka ovládača 2,8 cm