Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Krúžok na penis You2Toys Vibrating Double Ring blue

Krúžok na penis You2Toys Vibrating Double Ring blue

Krúžok na penis You2Toys Vibrating Double Ring v modrej farbe pevne objíme váš penis aj semenníky a zostane na mieste. O klitoris sa postará 10 vibračných progr
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hodláte sa poddať úplne luxusnému erotickému zážitku? Chcete si okoreniť vaše milovanie? Potom je tento vibračný krúžok Vibrating Double Ring od známej značky You2Toys v modrej farbe presne pre vás! Tento maličký šikula poteší vás oboch, doslova vás rozpáli a pre jeho veľké množstvo kombinácií ho budete milovať. Ultra jemné zamatové telo z pružného silikónu ozdobené zlatým plastom pevne objíme muža dvoma krúžkami, aby nehneval a zostal na mieste nech sa deje čo sa deje. Jeden objíme penis, druhý potom semenníky. Ďalej dokonale poteší ženu. Je zameraný na stimuláciu klitorisu partnerky a zároveň predĺži erekciu a oddiali ejakuláciu partnera. Jeho výkonný motor ponúka 10 stupňov vibrácií a pulzovania. Ergonomicky tvarovaný jazýček je presne cielený na klitoris a jeho zmyselnej stimulácii napomôže vrúbkovaná textúra. Dvojitý krúžok dovolí prestať myslieť na neho a len si užiť skutočný komfort. Zažijete veľa neopakovateľných momentov. Ku všetkému je krúžok vodeodolný, jeho služby si môžete vyskúšať aj v sprche a otvorí vám tak jedinečný pohľad do sveta sexuálnej zábavy. Dobite ho priloženým USB káblom, ktorý ľahko zastrčíte do zadnej naznačenej časti. S neuveriteľnou výdržou maximálne 90 minút môžete zabudnúť na čas a len si užívať jeden druhého.
Jednoduché ovládanie pomocou jediného tlačidla zvládne každý. Na boku jazýčka stlačte tlačidlo po dobu troch sekúnd. Uvíta vás LED dióda. Potom už stačí krátkym stlačením prepínať medzi všetkými stupňami vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým stlačením. Ľahšie to už nejde.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať krúžok na penis You2Toys Vibrating Double Ring blue:

  • dvojitý vibračný krúžok pre pevnú fixáciu s textúrou stimulujúcou klitoris
  • poteší mužov aj ženy a poskytne dlhý a intenzívny sex
  • dokonale hladké telo
  • kvalitný silikónový materiál - hypoalergénny
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimou
  • elegantný zlatý prvok s podsvieteným logom
  • je nabíjateľný pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: dĺžka 11 cm, šírka 4 cm, priemer 3 cm a 3,7 cm - roztiahnuteľné
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre