Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Krúžok na penis YEQU DESIRES REMOTE CONTROL purple

Krúžok na penis YEQU DESIRES REMOTE CONTROL purple

Silikónový vibračný krúžok DESIRES purple ponúka 10 stupňov vibrácií a je ozdobený striebrením. Možnosť diaľkového ovládania.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Pre tých, ktorí holdujú sexu za prítomnosti vibračných či erekčných krúžkov máme novinku vibračný krúžok DESIRES REMOTE CONTROL v krásnej fialovej farbe. Krúžok je možné ovládať buď na ňom samotnom alebo pomocou diaľkového ovládača. Roztiahnuteľný priemer zabezpečí, že pomôcka bude pasovať väčšine rozmerov penisov. Krúžok svojím tvarom umožní dráždenie buď partnerkinho klitorisu alebo mužskej hrádze pod semenníkmi.
Je vyrobený z hebkého, veľmi príjemného lekárskeho silikónu, ktorý je hypoalergénny. Ovládač je z ABS plastu a je v bielej farbe. Nabíjanie krúžku je jednoduché vďaka USB káblu, ktorý je súčasťou balenia, rovnako ako 12V batérie, ktorá poháňa diaľkový ovládač. Vyberať môžete z 10 stupňov vibrácií a pulzovania, ktoré sú veľmi silné. Zhruba 3 sekundovým pridržaním okrúhleho tlačidla hračku zapnete / vypnete, krátkym stlačením regulujete program vibrácie. Krúžok je vodeodolný, takže si ho s partnerkou môžete užiť pri kúpeľňových radovánkach. V prípade lubrikácie vždy vyberte gél na vodnej báze. Pred a po každom použití mu doprajte hygienu pomocou teplej mydlovej vody alebo špeciálnym prostriedkom určeným na údržbu erotických pomôcok.
Vibračný krúžok DESIRES REMOTE CONTROL purple bude veľmi obľúbeným kamarátom oboch partnerov, pretože okrem predĺženie erekcie a oddialenie ejakulácie vám ponúkne dráždenie klitorisu i hrádze, takže Orgazmické výbuchy budú neskutočné!

Prečo si vybrať krúžok vibračné YEQU DESIRES REMOTE CONTROL purple:

  • obľúbená erotická pomôcka oboch milencov naraz
  • stimulovanie citlivého klitorisu u žien a hrádze u mužov
  • vyrobený z jemného, ​​na dotyk neuveriteľne hebkého silikónu
  • vodeodolné prevedenie
  • výber z 10 režimov vibrácií a pulzovania
  • roztiahnuteľný priemer

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka krúžku 8,5 cm, priemer 3 cm - roztiahnuteľný, dĺžka dráždidlá 5,5 cm
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: áno
Pohon: Li-on batéria (krúžok), 12V batérie (ovládač)
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre