Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Krúžok na penis Dream Toys BLUE EVOLUTION PALLAS

Krúžok na penis Dream Toys BLUE EVOLUTION PALLAS

Vodotesný krúžok Dream Toys BLUE EVOLUTION PALLAS mužom oddiali ejakuláciu a skvalitní erekciu a žene stimuluje klitoris pomocou 10 stupňov vibrácií a pulzácií.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete si okoreniť vaše intímne chvíľky a zažiť niečo fascinujúce? Vyskúšajte vibračný krúžok Dream Toys BLUE EVOLUTION PALLAS v královsky modrej farbe. Táto pomôcka poteší oboch partnerov a zaručí im výnimočné chvíľky plné vášne. Malý šikula je vyrobený z prvotriedneho hebkého silikónu, ktorý je na dotyk extrémne jemný. Jeho dizajn v podobe mušle hrebenatky bude partnerke svojou štruktúrou na povrchu dokonale stimulovať jej klitoris. Má rozpínateľný priemer a dokáže podporiť pánsku erekciu a pozdržať ejakuláciu. Vďaka tomu vydržíte oveľa dlhšie. Jeho 10 rôznych vibrácií a pulzovania budú dráždiť vás oboch a ponúknu tak zaujímavé vzrušujúce milovanie. Vodotesné prevedenie podľa certifikátu IPX7 poskytne veľa zábavy aj vo vani či v bazéne. Dochádzajúcu energiu ľahko dobijete pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Ovládanie jedným bočným tlačidlom je naozaj jednoduché. 4 sekundy dlhým stlačením rozsvietite LED indikátor a privediete krúžok do pohotovostného režimu. Ďalšími krátkymi stlačeniami prepínate medzi jednotlivými vibráciami a pulzáciami. Vypnete ho ďalším dlhým stlačením tlačidla na 4 sekundy.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použitiu ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať krúžok vibračný Dream Toys BLUE EVOLUTION PALLAS:

  • dokonalá pomôcka pre oboch partnerov
  • pozdrží ejakuláciu a skvalitní erekciu
  • kvalitný hebký silikónový materiál bez ftalátu
  • silný motor ponúka 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • vodotesný podľa IPX7
  • jednoduché ovládanie jediným tlačidlom
  • je nabíjateľný pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 5,9 cm, šírka 4,6 cm, priemer 2,5 cm - roztiahnuteľný
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre