Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Krúžok na penis Dream Toys CHARISMATIC CLEA

Krúžok na penis Dream Toys CHARISMATIC CLEA

Vibračný krúžok na penis Dream Toys CHARISMATIC CLEA z hebkého flexibilného silikónu a patróny z odolného ABS plastu s 10 vibračnými a pulzačným režimami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, chcete vydržať oveľa dlhšie a svoju drahú polovičku uspokojiť tak, ako ešte nikdy nebola? Potom ju prekvapte a kúpte si tento vibračný krúžok Dream Toys CHARISMATIC CLEA, ktorý môžete mať v nočnom stolíku kedykoľvek po ruke. Oválny krúžok korálovo oranžovej farby je z ultra hebkého a zamatovo jemného roztiahnuteľného silikónu, ktorý je mäkký a úžasne flexibilný. Neobsahuje ftaláty, je hypoalergénny a úplne nezávadný pre ľudskú pokožku. Na svojom tele má stimulačné drážkovanie, ktoré samo o sebe bude pri milovaní partnerku dráždiť každým pohybom panvy. Krúžok disponuje vibračnou patrónou s výkonným motorom, ktorá má 10 vzrušujúcich silných vibračných a pulzačných režimov. Tie sa prenášajú nielen do perličky vašej drahej, ale tiež do vášho penisu, takže si hlboké brnenie užijete obaja. Vibračnú patrónu možno použiť aj samostatne pre priame dráždenie bradaviek alebo klitorisu. Naviac má krúžok ešte za úlohu priškrtiť vašu pýchu na účely vyššej výdrže. Nahromadená krv vo vašom nádobíčku zostane a tým skvalitníte svoju erekciu, ktorá bude výrazne dlhšia a podržíte ejakuláciu pre váš maximálny výkon. Čo vás iste poteší je odolnosť IPX6 proti striekajúcej vode, takže mokrým radovánkam v sprche už nebude nič brániť a v neposlednom rade tiež nabíjanie pomocou priloženého USB kábla, ktorým za dve hodinky nabijete krúžok pre celú hodinu jeho služieb.
Dôverujte svojmu malému pomocníkovi, ktorý vás premení v žrebca s ozajstnou výdržou.

Jednoduché ovládanie zvládnete aj pri partnerských aktivitách. Podržte bočné tlačidlo na patróne po dobu 2 sekúnd pre zapnutie. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla so symbolom vlnky meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať krúžok vibračný Dream Toys CHARISMATIC CLEA:

  • luxusný krúžok na penis zvyšujúci výkonnosť a výdrž partnera
  • veľmi flexibilný a mäkký roztiahnuteľný materiál
  • kvalitný zamatovo hebký silikón so stimulačnými drážkami
  • extrémne výkonná odnímateľná patróna z odolného ABS plastu a silikónu
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • predĺži erekciu a oddiali ejakuláciu
  • IPX6 odolný proti striekajúcej vode pre mokré hry v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: oranžová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: výška 6,8 cm, šírka 7 cm, hĺbka 3 cm, vnútorný priemer roztiahnuteľný od 2,7 cm, dĺžka patróny 7 cm, priemer patróny 2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre