ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino

Kvapky ERO MARATHON MEN LONG POWER DROPS 30 ml - expirácia 10/22

Afrodiziakálne kvapky ERO MARATHON MEN LONG POWER DROPS sú veľmi zaujímavé svojím zložením. Boli špeciálne vyvinuté pre mužov a ich dlhšiu sexuálnu výdrž. Ich a ...
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Afrodiziakálne kvapky ERO MARATHON MEN LONG POWER DROPS sú veľmi zaujímavé svojím zložením. Boli špeciálne vyvinuté pre mužov a ich dlhšiu sexuálnu výdrž. Ich aplikácia dodáva sexuálnu energiu vďaka prítomnosti L-arginínu a Guarany. O ďalšie predĺženie styku sa starajú výťažky zo sladkého drievka, ktoré naopak v niektorých oblastiach tlmí sexuálny zážitok a prispievajú tak k oddialeniu ejakulácie.
Ak hľadáte nové možnosti, ako zvýšiť svoj výkon a dodržať pritom diskrétnosť, oproti krémom a sprejom, ktorých prítomnosť môže Vášho partnera/ku zaznamenať, sú Marathon kvapky zaujímavým produktom. Prináša nové riešenia a úplne novú formulu v predĺžení sexuálneho výkonu a oddialenie ejakulácie, oproti klasickým prípravkom, ktoré ponúkajú ochladenie či mierne umŕtvenie penisu.

Prečo si vybrať kvapky ERO MARATHON MEN LONG POWER DROPS 30 ml:

  • kvapky sú pre zvýšenie výdrže u mužov
  • zvyšujú sexuálny apetít a výkon
  • odďaľujú ejakuláciu vďaka obsahu sladkého drievka
  • pravidelným používaním dosiahnete maximálneho efektu

Parametre:


Obsah: 30 ml
Použitie: 2 x denne 30 kvapiek (4ml). Neprekračujte Doporučené denné dávkovanie. Pred použitím pretrepte. Obsahuje alkohol!
Zloženie: Water, Alcohol (Ethanole), Ascorbic Acid, 1% Glycyrrhiza Root Extract, 1% L-Arginine, 0,2% Guarana Extract, Polysorbate 20
Parametre