Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Gél LABOPHYTO TOP VIRGIN VAGINAL TIGHTENING 50 ml

Gél LABOPHYTO TOP VIRGIN VAGINAL TIGHTENING 50 ml

Fenomenálny gél pre ženy, ktorý vďaka obsahu prírodných extraktov napomáha sťahovať pošvové svaly za účelom dosiahnutia intenzívnejších intímnych zážitkov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, chcete svoje intímne zážitky cítiť zase ako za mlada? Vyskúšajte tento fantastický gél LABOPHYTO TOP VIRGIN VAGINAL TIGHTENING a vychutnávajte si svoj orgazmus intenzívnejšie stále dookola. Tento gél jemnej a hodvábnej konzistencie bol špeciálne vyvinutý pre ženy po pôrode a s problémami straty vaginálnej elasticity. Ochabnuté svaly počas orgazmu oveľa menej pracujú a tým môžete oveľa horšie dosahovať kvalitnej rozkoše. Unikátne zloženie s obsahom prírodných extraktov z Aloe Vera a mäty napomáha tónovať a sťahovať povolené svaly vagíny, čím dôjde k regenerácii svalov a skvalitneniu vášho vlastného potešenia. Je určený na každodenné použitie, vďaka praktickej uzatvárateľnej tube s obsahom 50 ml uľahčí aplikáciu a stačí malé množstvo naniesť na dlaň a jemne vmasírovať na vonkajšiu stranu pošvy.
Chcete zažívať najsilnejšie vyvrcholenia vášho života? Na dosiahnutie dokonalej extázy vám chýba už len krôčik.

Prečo si vybrať gél LABOPHYTO TOP VIRGIN VAGINAL TIGHTENING:

  • intímny gél pre ženy špeciálne vyvinutý pre správnu funkciu pošvových svalov
  • hodvábne jemná konzistencia sa skvele vstrebáva a nelepí
  • obsahuje prírodné extrakty s účinkami podporujúcimi vaginálnu elasticitu
  • Aloe Vera a mäta tónizuje a regeneruje
  • skvele hydratuje pokožku a zanechá ju vláčnu
  • praktická uzatvárateľná tuba uľahčí aplikáciu

Parametre:


Obsah: 50 ml
Zloženie:Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycerin, Hamamelis Virginiana Leaf Water, Anthemis Nobilis Flower Water, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Corsspolymer, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Mentha Piperita Oil, Sodium Hydroxide, Calendula Officinalis Flower Extract, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Tocopherol
Parametre