Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Top LATEXOVÝ SO ZIPSOM čierny

Top LATEXOVÝ SO ZIPSOM čierny

Čierny latexový top s predným zapínaním na zips a hlbokým okrúhlym výstrihom, vykrojený na bokoch.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Zvýraznite svoj výstrih vďaka tomuto sexy latexovému topu v čiernej farbe. Latex patrí medzi veľmi obľúbené a vzrušujúce materiály. Hĺbku už tak hlbokého výstrihu môžete ešte upraviť pomocou zipsu na prednej strane, ktorý necháte viac či menej odopnutý. Okrúhly výstrih dokonale zvýrazní vaše prednosti a priliehavý materiál vás krásne obopne. Top má vykrojený tvar na bokoch a odhalí tak ešte viac vašej kože. Idete na party a chcete byť neodolateľne sexy alebo si len chcete okoreniť partnerský život? Potom je to to pravé.
Top nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu, vyhnite sa kontaktu s ostrými predmetmi. Je vyrobený z prírodného kaučukového latexu, ktorý môže spôsobiť alergie. Latex je citlivý materiál na poškriabanie a zafarbenie napríklad make-upom, šperkami, teplom, jedlom, pitím. Čistenie vykonávajte len špeciálnym latexovým čistiacim prostriedkom alebo v čistej vlažnej vode bez pridania pracieho prášku, potom jemnou vlnenou handričkou vytrite dosucha. Opakované umývanie a vytieranie do sucha zvyšuje lesk. V prípade, že si prajete ešte vyšší lesk, odporúčame použiť latexový sprej.

Prečo si vybrať top LATEXOVÝ SO ZIPSOM černý:

  • zvýrazní vaše prednosti
  • pomocou zipsu na prednej strane upravíte hĺbku výstrihu
  • sexi kúsok nielen do vašej spálne
  • 100% latex
  • veľmi pružný a prispôsobivý materiál
  • dodá vašim krivkám ten správny tvar

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: 100% latex (prírodný kaučuk)
Veľkosť M: prsia 91,5 cm, pás 66 cm, boky 96 cm
Veľkosť L: prsia 96,5 cm, pás 71 cm, boky 101 cm
Údržba: latexové veci je nutné vyleštiť pomocou ošetrujúceho spreja na latex, môžete použiť aj púder na latex, ktorý uľahčuje obliekanie
Parametre