Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
LELO CLIT STIMULATING SONA 2 cruise cherry + darček sviečka LELO

LELO CLIT STIMULATING SONA 2 cruise cherry + darček sviečka LELO

Vodotesný stimulátor klitorisu LELO CLIT Stimulating SONA 2 z hebkého silikónu prináša 12 režimov a 8 intenzít bezkontaktných sonických vĺn. Sviečka ako darček.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Pre dychtivé dámy, ktoré vedia čo chcú a požadujú naozaj silnú stimuláciu. SONA 2 od luxusnej značky LELO je absolútne fenomenálny stimulátor klitorisu na báze bezkontaktných sonických vĺn, ktoré vám vyrazia dych. Je inšpirovaná svojou predchodkyňou, ale ponúka prepracovaný dizajn a ešte viac možností, ako si užiť neopakovateľné a báječné orgazmy, ku ktorým vám tú pravú intímnu atmosféru vdýchne úžasná vôňa sviečky od rovnakej značky LELO. Prémiová sviečka Bordeaux & Chocolat candle obsahuje 70 g zmyselného vosku, ktorý očarí vaše zmysly zvodnou vôňou červeného vína s ľahkým dotykom čokolády. Vaša myseľ sa uvoľní a vy budete pripravení vychutnať si fantastickú pikantnú atmosféru. Navyše bude na vašom nočnom stolíku vyzerať skutočne famózne vďaka luxusnému dvojitému sklu.
A teraz späť k famóznej SONE. Ak si myslíte, že tento stimulátor je len ďalší v rade vedľa úžasných Womanizerov a Satisfyerov, potom sa mýlite. Oproti týmto inak skvelým stimulátorom LELO SONA 2 nevyužíva podtlak ani vzduch, ale ultrazvukové vlny, ktoré rozvibrujú vašu perličku lásky od povrchu až do hĺbky bez jediného dotyku. Dráždenie týmto krásavcom je tak oveľa intenzívnejšie a výnimočnejšie a ponúka dokonalé uspokojenie aj ženám s potlačenou citlivosťou. Naviac vám ponúkne patentovanú technológiu cruise, ktorá funguje ako tempomat. Ak je silne pritlačený náustok k telu, automaticky sa znižuje výkon. Vďaka funkcii cruise sa uvoľní 20% energie a navýši túto stratu, aby vaše prežitky nekončili predčasne.
SONA 2 je vyrobená z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Je nezávadný pre ľudskú pokožku a ozdobený je zlatým odolným ABS plastom. Od svojej kolegyne sa líši ešte elegantnejšími drážkami a skosenou pusinkou, ktorá skvele padne na vašu mušličku a perfektne sa jej prispôsobí na účely presnejšieho prenosu vĺn. Rozšírenie tiež dopraje 12 pulzačných rytmov a pre každý si môžete vybrať z 8 intenzít sily. Intuitívnejšie vylepšené ovládanie si okamžite podmaníte a nerušene si tak užijete svoje mimoriadne intímne chvíle. Uvoľnite sa, priložte si pusinku na váš klitoris a oddajte sa nekonečným vlnám vášne, ktoré vás dovedú do búrlivého a často aj niekoľkonásobného a rýchleho vrcholu. Všetko si môžete zaiste užiť aj v sprche či vo vani, pretože je vodotesná a v spojení s teplou vodou prežijete vzrušujúce mokré radovánky. Pomocou priloženého USB kábla ho opakovane nabijete a zbavíte sa starosti dokupovať batérie. Funkcia zámku tlačidiel zabráni nechcenému spusteniu v batožine pri cestovaní. LELO SONA 2 je jednoducho fantastická a dodáme vám ju v nádhernej darčekovej krabičke, v ktorej nájdete tiež vzorku lubrikačného gélu a saténové vrecúško pre bezpečné uschovanie.
Zažite niečo úplne nové a vychutnajte si ohromujúce slastné momenty, kedykoľvek dostanete chuť.

Jednoduchého ovládania sa nemusíte obávať. Stimulátor je vybavený cestovným zámkom, ktorý aktivujete aj deaktivujete súčasným podržaním tlačidiel "+" a "-" po dobu približne 3 sekúnd. Potom stačí pre spustenie krátko stlačiť stredové alebo plusové tlačidlo, ktoré slúži zároveň aj pre pridanie intenzity vibrácií. K ich zoslabeniu je určené mínusové tlačidlo. Krátkym stlačením prostredného tlačidla so symbolom "()" meníte jednotlivé rytmy pulzácií. Dlhým stlačením prostredného tlačidla po dobu 3 sekúnd stimulátor vypnete. Každá zmena je potvrdená podsvietením ovládacieho panela.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať LELO CLIT STIMULATING SONA 2 cruise cherry + darček sviečku LELO:

  • revolučná novinka pre uspokojenie ženy a jej klitorisu pomocou sonických vĺn
  • darčekové balenie prekvapí podmanivo voňajúcou sviečkou s minimalistickým dizajnom
  • skosená pusinka pre perfektné prispôsobenie sa a elegantnejšie zdobenie zlatého ABS plastu
  • kvalitný zamatovo hebký silikón prvotriednej lekárskej kvality
  • tichý a výkonný motor s patentovanou funkciou cruise regulujúcou výkon
  • 12 pulzačných režimov a 8 stupňov intenzity
  • funkcia zámku tlačidiel zabráni nechcenému spusteniu
  • darčeková krabička obsahuje vzorku lubrikantu a saténové vrecúško pre bezpečné uschovanie
  • vodotesné prevedenie pre nekončiace mokré orgazmy
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba a jednoduché ovládanie

Parametre:


Farba: stimulátor ružová, sviečka fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: stimulátor -celková dĺžka 11,5 cm, šírka 5,4 cm, vnútorný priemer hlavice 1,1 cm; sviečka - obsah 70 g
Vibrácie: nie
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pohon:
 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery:
 
Zaradenie do kategórií
Vibrátory LELO