Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Lubrikačný gél LOVELY LOVERS AQUA SLIDE OIL LUBE 50 ml

Lubrikačný gél LOVELY LOVERS AQUA SLIDE OIL LUBE 50 ml

Unikátny lubrikant na báze vody s vlastnosťami olejčeka. Veľmi kĺzavý zvlhčujúci gél bráni odreniu a podráždeniu. Vhodný aj na masáž.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Najkĺzavejší lubrikant na trhu!

Veľmi kĺzavý zvlhčujúci gél s účinnosťou olejčeka. Je vyrobený na vodnej báze, vďaka tomu nenecháva škvrny. Dokonalý pre intímnu masáž, predohru a akýkoľvek styk. Vďaka novátorskému zloženiu je výnimočne kĺzavý a predchádza tak vzniku odrenín a podráždeniu. Vďaka správnemu zvlhčeniu zvyšuje prežitok oboch partnerov. Výťažok z aloe upokojuje. Ideálne pri probléme nedostatočne zvlhčených intímnych partií. Vďaka vysokej výnosnosti stačí balenie na veľmi dlho!

Výhody AQUA SLIDE Oil Lube:


  • kĺzavý a výdatný ako olejček - jediný produkt svojho druhu na trhu!
  • ideálny na intímnu masáž, a nielen tú ...
  • nezanecháva škvrny
  • bezpečný pre jemnú pokožku intímnych partií
  • výťažok z aloe predchádza vzniku odrenín a podráždeniu
  • môže sa použiť súčasne s prezervatívom a erotickými pomôckami

Čím prospieva výťažok z aloe?

Najnovšie výskumy potvrdili, že výťažok z aloe upokojuje, pretože obsahuje celý rad minerálnych látok, napr. vápnik, sodík, železo, draslík, chróm, magnézium, mangán, meď alebo zinok. Navyše obsahuje vitamíny A, B1, B2, B5, B12, C a E. Vďaka tomu nedochádza k podráždeniu ani po intenzívnych hrách.

V čom je najlepší?

AQUA SLIDE Oil Lube je vytvorený pre všetkých, ktorí v priebehu milostného aktu chcú dostatočné zvlhčenie. Môžeme však určiť niekoľko hlavných spôsobov použitia gélu, ktoré ho odlišujú od iných výrobkov:

  • dlhá predohra - vďaka extrémnej výdatnosti sa ideálne hodí na dlhé a vášnivé maznanie
  • intenzívny milostný akt - olejček poskytuje výdatné zvlhčenie aj najnáročnejším milencom
  • intímnu masáž - vďaka vyskúšanému a bezpečnému zloženiu obohatenému o výťažok z aloe je gél odporúčaný k masáži intímnych partií, pretože nedráždi a obsiahnuté aloe upokojuje pokožku

Ak si vyberiete exkluzívnu sériu Lovely Lovers, máte istotu, že výrobok:

  • má unikátne a vyskúšané zloženie vypracované najlepšími technológmi
  • je dermatologický testovaný a zdravotne nezávadný
  • je účinný
  • vyrobený podľa farmaceutického štandardu GMP (ang. Good Manufacturing Practice), ktorý zaručuje úplnú kontrolu nad kvalitou a pôvodom surovín
  • overený stovkami spokojných klientov

Lubrikant na báze vody

Nenechajte sa podvádzať. Prečo používať mastné oleje, ktoré zanechávajú škvrny, keď existuje AQUA SLIDE Oil Lube - intímny gél, ktorý je vyrobený na vodnej báze, čo je bezpečné pre pokožku, nespôsobuje podráždenie. Navyše nezanecháva škvrny a môže sa používať súčasne s prezervatívom či erotickými pomôckami.

Návod na použitie

POUŽITIE: Naneste požadované množstvo gélu na intímne partie. Môže byť nanesené opakovane. Gél môže byť použitý zároveň s prezervatívom či erotickými pomôckami. Pred prvým použitím naneste malé množstvo na vnútornú stranu predlaktia. V prípade podráždenia nepoužívajte.

Lovely Lovers - vášnivá láska ...

Značka Lovely Lovers je výsledkom spolupráce špecialistov z celej Európy. Technológovia si dali za cieľ vytvoriť unikátne a účinné zloženie za prijateľnú cenu. Vďaka tomu vznikla rada intímnej kozmetiky pre náročných klientov, pre ktorých je dôležitá tá najvyššia kvalita intímneho života. Všetky produkty sú dermatologický testované, vyrobené podľa farmaceutických noriem GMP (ang. Good Manufacturing Practice). Najvyššie štandardy kontroly kvality a pôvodu surovín užívateľom zaručujú najvyššiu kvalitu produktu a účinnosť potvrdenú testami a skúsenosťami spokojných klientov.

Zloženie: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aroma, Aloe Arborescens Leaf Extract

Parametre