Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Lubrikačné gély WICKED SAMPLER REFILL 10x3 ml

Lubrikačné gély WICKED SAMPLER REFILL 10x3 ml

WICKED SAMPLER REFILL je balenie vzoriek vegánskych ochutených lubrikačných gélov sladených stéviou, ktoré môžete z partnera bez výčitiek zlízať.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Tiež máte niekedy chuť na jedno a inokedy zas na niečo iné? To je úplne v poriadku! Preto sme prišli s lubrikačnými gélmi WICKED SAMPLER REFILL, čo je sada balenia s piatimi druhmi lubrikačných gélov, kde nájdete vegánske vzorky so štyrmi príchuťami (jahoda, broskyňa, vanilka a škoricový slimák) a jeden druh je čistý bez príchute. Z každého druhu máte dve vzorky, aby ste sa ku všetkým mohli s láskou vrátiť. Oslaďte svoje vášnivé túžby podľa svojej chuti a nálady! Vysoko kvalitný jemný gél môžete z partnera maškrtne zbozkávať alebo zlízať, ale verte, že sa občas budete chcieť zahryznúť ako prejav vašej maximálnej vášne. Vaše intímne chvíle tak budú chutnejšie, intenzívnejšie a plné nedočkavého chvenia. Vodná báza zaisťuje hladké zasunutie a dostatočne vlhké prostredie. Svoje nádherné telá si môžete užívať bez starostí, pretože lubrikanty sú sladené stéviou.
S týmito gélmi dostáva fráza "si na zožratie" úplný iný rozmer!

Prečo si vybrať lubrikačné gély WICKED SAMPLER REFILL 10x3 ml:

  • vysoko kvalitný gél pre neho aj pre ňu
  • spracovanie na vodnej báze umožňuje kombinovanie so silikónom
  • 4 druhy príchutí, 1 bez príchute
  • sladené stéviou
  • vegánske
  • možnosť striedania chutí
  • zbozkávateľné a zlízateľné

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 10x3ml
Zloženie: Water, Propylene Glycol, Glycerín, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Olea Europea (olive), Leaf Extract, Cellulose Gum, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
Vyrobené: USA
Parametre