Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Lubrikačný gél 4SEX ANAL 100 ml

Lubrikačný gél 4SEX ANAL 100 ml

Lubrikačný gél 4SEX ANAL 100 ml je priamo určený pre zvlhčenie análnej oblasti. Obsahuje rastlinné extrakty, možno použiť s latexovými kondómami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

4SEX ANAL je skvelý lubrikačný gél so špeciálnymi rastlinnými extraktmi vhodný pre bezproblémové análne potešenie. Gél je založený na vodnej báze a je tak vhodný pre použitie s akoukoľvek erotickou pomôckou aj kondómom! Zažite príjemný kĺzavý pocit a väčšiu sexuálnu rozkoš a vzrušenie. Lubrikant zaručuje kvalitné zvlhčenie presne tam, kde ho práve potrebujete. Stačí gél v potrebnom množstve aplikovať na miesto, ktoré chcete zvlhčiť. Gél sa dávkuje pomocou pumpičky, čo je komfortné.
Obsah 100 ml vystačí na mnoho vlhkých análnych zážitkov.

Prečo si vybrať lubrikačný gél 4SEX ANAL 100 ml:

  • lubrikant na vodnej báze
  • viac zvlhčuje ako klasické gély
  • rozumie si so všetkými erotickými hračkami aj kondómami
  • obsahuje jedinečné rastlinné výťažky

Parametre:


Farba: číra
Obsah: 100 ml
Zloženie: Aqua, Alcohol Denat, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Panthenol, Sodium lactate, Glycerín, Citric Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Myristica fragrans (Nutmeg) Kernel Extract, Cymbopogon citratus Extract, Origanum Majorana Leaf Extract, Citrus reticulata (Tangerine) Fruit Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract
Parametre