Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Lubrikačný gél DR.LAB Cosmetics Delay Control 150 ml

Lubrikačný gél DR.LAB Cosmetics Delay Control 150 ml

Výnimočný lubrikačný gél hodvábnej textúry s extraktmi mäty a mentolu má ľahko znecitlivujúci a chladivý efekt. Spomaľuje vnímanie a odďaľuje ejakuláciu mužov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Staňte sa pre svoju partnerku dokonalým žrebcom a pochváľte sa fantastickou výdržou, ktorú využije vaša polovička pre svoje opakujúce sa mnohonásobné orgazmy. Podporte svoju vášeň a vychutnajte si neutíchajúci túžbu plnými dúškami. Lubrikačný gél DR.LAB Cosmetics Delay Control a vneste do spálne vlnu iskrivej fantázie a nezabudnuteľných okamihov napríklad po celú noc. Hustý gél na vodnej báze má hodvábne hladkú a jemnú textúru, ktorá nelepí, nežmolkuje a ponúka extrémnu dlhotrvajúcu klznosť. Vďaka unikátnemu zloženiu s extraktmi z mäty piepornej a mentolu má chladivý efekt a ľahko znecitlivujúce účinky, ktoré pôsobia na penis, čím dôjde k zníženiu citlivosti a dopraje oddialenie ejakulácie. Očarí vás jeho jemná mätová vôňa, ktorá sa vkradne do vašich zmyslov a omámi vaše myšlienky. Je dermatologicky testovaný a nedráždi pokožku. Dodáva jej výnimočnú vláčnosť a hydratáciu, rešpektuje prirodzené pH vaginálneho prostredia a fantasticky zvlhčí intímne partie pre maximálne pohodlie pri milostných hrátkach. Možno ho použiť aj análne a je kompatibilný s latexovými prezervatívmi aj s erotickými pomôckami všetkých dostupných materiálov. Praktická fľaštička s dávkovačom uľahčí jeho aplikáciu.
Dostaňte sa na vrchol erotickej extázy. Niekoľkokrát.

Prečo si vybrať lubrikačný gél DR.LAB Cosmetics Delay Control:

  • mimoriadne vzrušujúci gél na vodnej báze ponúka dlhé a intenzívne sexuálne potešenie
  • zamatovo jemná textúra hustého charakteru
  • extrakty mäty piepornej a mentolu ponúknu chladivý efekt a oddialenie ejakulácie
  • dokonale hydratuje pokožku a rešpektuje prirodzené pH
  • iskrivé zloženie s ľahkou vôňou mäty ponúkne vynikajúce zvlhčenie
  • fantastický dlhotrvajúci klzný efekt
  • nezanecháva fľaky a je ľahko zmývateľný vodou
  • dermatologicky testovaný pre vaginálne aj análne hrátky
  • kompatibilný s erotickými pomôckami aj s prezervatívmi
  • praktická fľaštička s dávkovačom

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 150 ml
Vôňa: mätová
Zloženie: Aqua, Propylene Glycol, Alcohol Denat, Polysorbate 80, Menthol, Mentha Piperita Herb Extract, Mentha Piperita (Pepperminut) Leaf Oil, Glycerin, Methyl Nicotinate, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, D-Limonene
Upozornenie: Vzhľadom na situáciu COVID-19 a výpadkom výrobcov a dovozcov sa môžu uzávery fľaštičiek a ich farby líšiť od fotografií na webových stránkach.
Parametre