Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého

Lubrikačný gél Happy Diva Dare Me Anal Relax

Lubrikačný gél Happy Diva Veg Me Up 100 ml pre priaznivcov análnych hrátok. Príjemný dlhotrvajúci klzný efekt, hydratačný a ľahko znecitlivujúci účinok.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Naša sliznica okolo zadočku nie je prispôsobená na zvlhčovanie. Ale análne hry bývajú príjemné a pikantne obohatia náš sexuálny život. Preto je potreba tomu trochu pomôcť. Vyberte si lubrikačný gél Happy Diva Dare Me Anal Relax s obsahom 100 ml a vaše intímne momenty budú úplne dokonalé. Má relaxačné účinky a vďaka ľahkému znecitliveniu pokožky sa s týmto gélom budete cítiť úplne bezpečne a užijete si túto praktiku plnými dúškami. Jeho ultra jemná a dokonale hladká textúra má výrazný dlhotrvajúci klzný efekt a skvele hydratuje pokožku. Tá po jeho použití zostane zamatovo hebká. Čistý gél vďaka obsahu mätového oleja vonia a chutí sviežo, nelepí, nezanecháva fľaky a je dermatologicky a klinicky testovaný. Veľkou výhodou je možnosť použitia s erotickými pomôckami všetkých dostupných materiálov vrátane latexových prezervatívov. Fľaštička disponuje pohodlnou pumpičkou, ktorá vám uľahčí presnú a čistú aplikáciu.
S týmto fantastickým gélom rozbúrate všetky tabu a budete si užívať úplne nové zmyselné pocity.

Prečo si vybrať lubrikačný gél Happy Diva Dare Me Anal Relax 100 ml:

  • unikátny lubrikačný gél pre análne použitie na vodnej báze
  • relaxačný ľahko znecitlivujúci efekt vďaka oleju z mäty
  • perfektne hydratuje pokožku a zanecháva ju vláčnu
  • príjemná hladká textúra s dlhotrvajúcim efektom
  • kompatibilný so všetkými erotickými pomôckami aj latexovými kondómami
  • dermatologicky a klinicky testované
  • fľaštička s pumpičkou pre ľahké dávkovanie

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 100 ml
Zloženie: Aqua, Peg-7 Glycerol Cocoate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Laureth-9, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Alcool, Aminomethyl Propanol, Avena Sativa Kernel Extract, Carbomer, Glycerin, Humulus Lupulus Cone Extract, Limonene, Mentha Piperita Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol
Parametre