ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Lubrikačný gél LSDI Anal silver 150 ml

Lubrikačný gél LSDI Anal silver 150 ml

Výnimočný análny lubrikačný gél hodvábnej textúry pre vaše šantenie. Fantasticky zvlhčuje, chráni pred poranením a poskytuje dokonalé pohodlie.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete s vaším partnerom posunúť hranice vašej spoločnej rozkoše a vyskúšať niečo nové? Láka vás análne pokušenie? Predstavte si gél, ktorý vám pomôže objavovať tento vzrušujúci svet plný zmyselnosti a vášne. Tento lubrikačný gél LSDI Anal silver spríjemní vašu túžbu a prinesie vám mimoriadne intenzívne zážitky. Stredne hustý gél na vodnej báze má krémovo hodvábnu a jemnú textúru, ktorá dopraje vašim partiám neodolateľný dotyk nehy. Bol špeciálne vytvorený pre análny styk, takže vyniká v extrémnej dlhotrvajúcej klznosti, veľmi podobnej silikónovým lubrikantom, takže zaistí príjemnú a bezpečnú penetráciu. Napriek tomu sa dobre vstrebáva, nelepí ani nežmolkuje, nezanecháva fľaky na obliečkach a je ľahko zmývateľný vodou. Poteší vás výraznou hydratáciou, osvieži pokožku a chráni ju pred drobným poranením. Jeho neutrálna vôňa vaše zmysly ani myšlienky nevyruší. Bol dermatologicky testovaný a taktiež je vhodný na použitie s erotickými pomôckami všetkých rôznych materiálov aj s latexovými prezervatívmi.
Skvalitnite svoje zážitky a ochutnajte tajomnú mágiu análnych radovánok.

Prečo si vybrať lubrikačný gél LSDI Anal silver:

  • zamatovo jemný gél na vodnej báze strednej hustoty
  • špeciálne vytvorený pre vzrušujúce análne dobrodružstvo
  • hodvábna textúra nelepí ani nežmolkuje
  • dokonale hydratuje pokožku a ponúkne vynikajúce zvlhčenie
  • iskrivé zloženie s neutrálnou vôňou ponúkne výraznejšie potešenie
  • fantastický extrémne dlhotrvajúci klzný efekt
  • ľahko zmývateľný vodou
  • dermatologicky testovaný pre vaginálne aj análne hrátky
  • kompatibilný s erotickými pomôckami aj s prezervatívmi

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 150 ml
Vôňa: neutrálna
Zloženie: Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aroma
Upozornenie: Vzhľadom na situáciu COVID-19 a výpadkom výrobcov a dovozcov sa môžu uzávery fľaštičiek a ich farby líšiť od fotografií na webových stránkach.
Parametre