Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Lubrikačný gél LSDI Toy gél 150 ml

Lubrikačný gél LSDI Toy gél 150 ml

Fantastický lubrikačný gél na vodnej báze ideálny na šantenie s erotickými pomôckami. Výborná klznosť a hodvábna textúra poteší každého bez rozdielu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte pre svoje šantenie vhodný produkt, ktorý povznesie vaše intímne zážitky na vrchol erotickej extázy? Potom majte v nočnom stolíku pripravený tento lubrikačný gél LSDI Toy gél, ktorý očarí každého, kto si chce vychutnať svoju osobnú chvíľku plnými dúškami. Stredne hustý gél na vodnej báze má jemnú vôňu, v ktorej môžete spoznať decentný nádych včelieho vosku, takže nevyruší vašu fantáziu. Má hodvábne hladkú a jemnú textúru, ktorá nelepí, nežmolkuje, ponúka extrémnu dlhotrvajúcu klznosť a dokonalé zvlhčenie vašich partií. Je dermatologicky testovaný a nedráždi pokožku. Dodáva jej navyše výnimočnú vláčnosť, perfektne hydratuje a rešpektuje prirodzené pH vaginálneho prostredia pre maximálne pohodlie. Bol špeciálne vytvorený pre sólové hrátky žien aj mužov spoločne s erotickými hračkami, ale samozrejme ho možno využiť aj pri párových milostných aktivitách vrátane vaginálneho, ale aj análneho sexu. Je teda ideálny pre pomôcky všetkých rôznych materiálov a je kompatibilný aj s latexovými prezervatívmi.
Objavte silné búrlivé vyvrcholenie a užite si nielen vlastnú autoerotiku ako nikdy predtým.

Prečo si vybrať intímny gél LSDI Toy gél:

  • mimoriadny gél na vodnej báze ideálny na použitie s erotickými pomôckami
  • zamatovo jemná textúra stredne hustého charakteru
  • dokonale hydratuje pokožku a rešpektuje prirodzené pH
  • iskrivo čisté zloženie s ľahkou vôňou včelieho plástu ponúkne vynikajúce zvlhčenie
  • fantastický dlhotrvajúci klzný efekt
  • nezanecháva fľaky a je ľahko zmývateľný vodou
  • dermatologicky testovaný pre vaginálne aj análne hrátky
  • kompatibilný aj s latexovými prezervatívmi

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 150 ml
Vôňa: medová
Zloženie: Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aroma
Upozornenie: Vzhľadom na situáciu COVID-19 a výpadkom výrobcov a dovozcov sa môžu uzávery fľaštičiek a ich farby líšiť od fotografií na webových stránkach.
Parametre