Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Lubrikačný a masážny gél DERMAPRO 150 ml - expirácia 6/23

Lubrikačný a masážny gél DERMAPRO 150 ml - expirácia 6/23

Prémiový lubrikačný a masážny gél DERMAPRO s objemom 150 ml je 100% prírodný a vegánsky. Obnovuje pH, upokojuje a vyživuje podráždenú pokožku.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Keď sa v masážnom štúdiu českej rodinnej firmy zameranej na wellness rozhodli poskytnúť svojim zákazníkom niečo unikátne, získali uvoľnených a spokojných klientov, ktorí sa vždy radi a často vracali. Po dlhom vývoji a tvrdej práci sa rozhodli túto radosť rozšíriť aj do vašich domovov. Teraz aj vy môžete vyskúšať fantastický relax priamo vo vašej spálni. Tento masážny a lubrikačný gél značky DERMAPRO v praktickej fľaštičke s dávkovačom s objemom 150 ml vám ponúkne nielen luxusnú prémiovú kvalitu, prvotriedne vybrané ingrediencie, ale hlavne profesionálny produkt, ktorý budete vnímať každučkým zmyslom. Nepoužíva žiadne živočíšne zložky a netestuje svoje produkty na zvieratách, takže sú všetky výrobky vhodné aj pre vegánov.

Spríjemnite si vaše intímne chvíle a doprajte si mimoriadnu starostlivosť pri romantickej predohre. Tento lubrikačný gél na vodnej báze je pre erotickú masáž ako stvorený a následne ho využijete aj pri akte samotnom. Vyniká nielen dlhotrvajúcou klznosťou, ale tiež zamatovo hebkou textúrou bez chuti a vône. Perfektne hydratuje a vyživuje pokožku, vyrovnáva a optimalizuje pH vaginálneho prostredia a účinne pôsobí proti mykózam a zápalom. Nie je mastný, nedráždi, nelepí ani nežmolkuje a zanecháva pokožku hodvábne jemnú a vláčnu. Gél obsahuje iba čisté prírodné ingrediencie v BIO organic kvalite, takže budete ako v bavlnke. Aloe Vera upokojuje podráždenie a podporuje hojenie drobných poranení. Udrží v pokožke vlhkosť a napomáha jej regenerácii. Kyselina mliečna zaistí prirodzenú funkciu a správnu rovnováhu vaginálnej mikroflóry. Pentylene glycol získaný z cukrovej trstiny má antibakteriálne účinky a bráni pokožke vo vysúšaní, čo podporuje aj prírodný glycerín. Hexamidine Diisethionate, ktorý sa využíva aj v detskej kozmetike, je vhodný pre citlivú pokožku a chráni ju pred škodlivými mikroorganizmami. Je tak ideálny aj pre tehotné ženy. Lubrikačný gél je kompatibilný so všetkými materiálmi erotických pomôcok aj s latexovými prezervatívmi.
Vytvorte vzrušujúcu atmosféru vo vašej spálni a rozmaznajte svoje telo i myseľ zmyselnú vášňou.

Prečo si vybrať lubrikačný a masážny gél DERMAPRO 150 ml:

  • unikátny vegánsky lubrikačný gél na báze vody ideálny pre zvodné uvoľňujúce masáže
  • 100% prírodný gél z vybraných ingrediencií bez chuti a vône v BIO organickej kvalite
  • nedráždi ani nelepí a má úžasne hladkú štruktúru
  • vyniká skvelou dlhotrvajúcou klznosťou a regeneračnými účinkami
  • obnovuje správne vaginálne pH a bojuje proti mykózam a zápalom
  • perfektne hydratuje a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu
  • navracia pružnosť a hojí drobné poranenia
  • vhodný aj pre citlivú kožu a tehotné ženy
  • kompatibilná s erotickými pomôckami aj s prezervatívmi
  • praktická fľaštička s dávkovačom

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 150 ml
Zloženie: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerín, Pentylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Hexamidine Diisethionate
Parametre